Gå til innhold

15 Johannes vitner om ham og roper ut: «Det var om ham jeg sa: Han som kommer etter meg, er kommet før meg, for han var til før meg.»

Bibelen i nyhetsbildet

Ett bibelord hver dag
26.01.15
Det er mange muligheter for å la Bibelen følge deg hver eneste dag gjennom året. Dagens bibelord kan du få både på papir, pr. e-post og sms.

Les mer
Nådde 680 millioner via sosiale medier
07.01.15
For De forente bibelselskaper var 2014 et fantastisk år for bruk av sosiale medier.
Les mer
1000 bibler i nytt digitalt bibliotek
07.01.15
Prosjektet Digital Bible Library har nådd en viktig milepæl: Flere enn 1000 bibeloversettelser er nå lagt inn i det digitale biblioteket.
Les mer
Nye bibeloversettelser i 2014
07.01.15
De siste tallene fra Wycliffe bibeloversettere viser at hele Bibelen nå er oversatt til 531 språk.
Les mer
Bibelglede i mars
05.01.15
I fjor laga Maria Birkedal og Marianne Thormodsæter ei hending på Facebook som dei kalla for «Bibelglede i mars». Tanken var å få med nokre av venene sine på ein aksjon som skulle vara i 30 dagar fram til påske.
Les mer
God jul!
22.12.14
I julen feirer vi at Jesus blir født. Du kan lese om Jesu fødsel i Juleevangeliet som står i Lukasevangeliet kapittel 2,1-14. Fortellingen som starter med ordene «Det skjedde i de dager…» er en av de mest kjente og kjære tekstene fra Bibelen.
Les mer
Designpris til Konfirmantbibelen
17.12.14
Bibelselskapet har laget en konfirmantbibel som vekker oppsikt og begeistring. Under designdagen i Oslo 17. april ble den lønnet med det ettertraktede Merket for god design.
Les mer
God adventstid!
05.12.14
Advent betyr å gjøre kjent at noe skal komme. Advent er med andre ord en tid for forberedelse, da vi gjør oss klar til den og det som skal komme: Jesus og julen.
Les mer
Et utvalg av Nelly Bubes verker til salgs
06.11.14
Vi har gleden av å tilby et utvalg av Nelly Bubes malerkunst til salg i vår nettbutikk. Flere av hennes vakre bilder med motiver fra bibelhistorien er tidligere gjengitt og trykket i bøkene Paradishagen og Himmeltreet.
Les mer
– De syke har medisinske og sjelelige behov
28.10.14
Bibelselskapets innsamlingsaksjon til bibler blant ebolasyke har fått mye oppmerksomhet.
– I løpet av det siste døgnet har vi mottatt svært mange positive tilbakemeldinger, men også noen mer spørrende og kritiske synspunkter på aksjonen, forteller generalsekretær i Det Norske Bibelselskap, Ingeborg Mongstad-Kvammen.
Les mer

Omtale i andre medier

Les hva andre medier skriver om Bibelselskapet og Verbum Forlag.
Les mer