Gå til innhold

26 Når Talsmannen kommer, han som jeg skal sende dere fra Far, sannhetens Ånd som går ut fra Far, da skal han vitne om meg.

Reportasjer og bilder

Bibelarbeidet i Ukraina i tekst og bilder. Stoffet kan også benyttes i menighetsbladet.

– Folk tek med glede imot ein bibel
15.12.15
Bibelselskapet i Ukraina skaffar biblar til mange som er råka av krigen. Gjennom frivillige medarbeidarar i kyrkjene når dei ut til familiane til døde og såra soldatar.
Les mer
Enkje på 25 år
15.12.15
Katerina Zhovta er berre 25 år, men er alt enkje.
Les mer
– Gud svarer på mors bønner
15.12.15
– Mor har bedt for meg i mange år. Jeg føler at Gud holder på og besvarer bønnene hennes nå, sier Daniel. Bibelteksten om sønnen som kom hjem, forandret livet hans.
Les mer
Gleder seg til å lese i Bibelen
15.12.15
Erika har fått en helt ny barnebibel fra Bibelselskapet. Det er den samme barnebibelen som mor fikk. Nå gleder hun seg til å lære å lese, slik at hun kan lese i den.
Les mer
- Hadde den samme barnebibelen
15.12.15
Hver kveld leser Ilona Kadatskaya (27) for barna ved barnehjemmet. Men boka er ikke ny for henne; hun hadde selv den samme barnebibelen som barn.
Les mer
Bibelvekkelse i Ukraina
15.12.15
Kirkene i Ukraina står midt i arbeidet med å hjelpe dem som er rammet av krisen i landet. Med vår hjelp kan Bibelselskapet støtte dem med bibler og nytestamenter.
Les mer
Soldaten i frontlinjen
15.12.15
Vi befinner oss der hvor vi ikke skulle ha vært - i fremste frontlinje i Ukraina.
Les mer
– Takk til dem som gav oss bibler!
12.10.15
«Gud har gitt oss Paradis!» Situasjonen i dag kan ikke sammenlignes med for 25 år siden, sier den gresk-katolske presten. Nå har de bibler de kan bruke i barne- og familiearbeidet i kirken.
Les mer
Rektoren og barnebibelen
12.10.15
I dag har barna på den kristne skolen fått barnebibler fra Bibelselskapet. Den samme barnebibelen ble et godt grunnlag for troen til rektor Natalya.
Les mer

Bibeldagen 2016