Gå til innhold

1 For øvrig, søsken, ber og oppfordrer vi dere i Herren Jesus: Dere har mottatt og lært av oss hvordan dere bør leve og være til glede for Gud, og slik lever dere allerede. Men dere må gjøre enda større fremskritt i dette!

Reportasjer og bilder

Bibelarbeidet på Cuba i tekst og bilder. Stoffet kan også benyttes i menighetsbladet.

– Dette er min første bibel
29.04.16
I Norge har alle muligheten til å få sin egen bibel. Men på Cuba møter vi stadig mennesker som har gått i kirken i mange år, og som ennå ikke har fått sin egen bibel.
Les mer
Bibler til barn på Cuba
26.04.16
«Det største er å se når barna kommer hjem til familien med en bibel i hendene. En bibel som er deres egen, men som kommer til å bli lest av alle rundt dem» skriver Alain Montano, generalsekretær i Bibelkommisjonen på Cuba.
Les mer
Bibler til en ny generasjon på Cuba
13.04.16
Det er viktig å nå den unge generasjonen med bibler. Derfor har vi inkludert barnebibler i prosjektet «en million bibler til Cuba». Nå ved Bibelselskapets 200-årsjubileum kan norske bibelvenner få gi en jubileumsgave til disse barnebiblene.
Les mer
– Barna spør om å få bibler
17.03.16
Loneisi og Naelay driver søndagsskole i hver sin kirke på Cuba. Begge forteller at barna ønsker seg bibler. De skulle ønske de hadde barnebibler til dem.
Les mer
Vær med og støtt bibelarbeidet på Cuba!