Gå til innhold

16 Men vi vet at ikke noe menneske blir rettferdig for Gud ved gjerninger som loven krever, bare ved troen på Jesus Kristus. Derfor satte også vi vår lit til Kristus Jesus, så vi skulle bli kjent rettferdige ved troen på Kristus og ikke ved lovgjerninger. For ikke noe menneske blir rettferdig ved lovgjerninger.

Bibelmisjonsreiser

Bibelselskapets bibelmisjonsturer ønsker å kombinere kultur, historie og åndelig innhold, slik at du får en reise med med mange gode impulser. Samarbeidspartner er SmartReiser. Vi ønsker deg velkommen som turdeltaker.

Kina: 30. mars - 12. april 2017

Bibelselskapet til Kina

Bibelselskapet til Kina

I løpet av 14 dager skal vi oppleve både storby og landsbygd. På programmet står gigantbyene Shanghai, Nanjing, Xi’an og Beijing, hvor vi møter et yrende folkeliv, gamle tradisjoner, kinesisk kunst og kultur, ikke minst også det nye Kina. Vi besøker også landsbygda og kommer selvsagt i kontakt med kristenlivet i Kina. Vi skal være med på morgengudstjeneste i Shanghai Grace Church, besøke det berømte Bibeltrykkeriet i Nanjing, Bibelskolen i den gamle keiserbyen, samt gudstjeneste i Beijing. I tillegg står noen av verdens aller største severdigheter på programmet; Terrakottahæren i Xi’an og ikke minst Den kinesiske mur!

Les mer

Kommende reiser