Gå til innhold

12 Derfor sier Israels Hellige:
Dere forkastet dette ordet,
stolte på vold og svik
og støttet dere til slikt.

Bibelmisjonsreiser: Kina

Bibelselskapets bibelmisjonsreiser ønsker å kombinere kultur, historie og åndelig innhold, slik at du får en reise med med mange gode impulser. Samarbeidspartner er SmartReiser AS. Vi ønsker deg velkommen som turdeltaker.

Kina 30. mars - 12. april 2017

Bibelselskapet til Kina

Velkommen til vårens tur til Kina med Bibelselskapet!

I løpet av 14 dager skal vi oppleve både storby og landsbygd. På programmet står gigantbyene Shanghai, Nanjing, Xi’an og Beijing, hvor vi møter et yrende folkeliv, gamle tradisjoner, kinesisk kunst og kultur, ikke minst også det nye Kina. Vi besøker også landsbygda og kommer selvsagt i kontakt med kristenlivet i Kina. Vi skal være med på morgengudstjeneste i Shanghai Grace Church, besøke det berømte Bibeltrykkeriet i Nanjing, Bibelskolen i den gamle keiserbyen, samt gudstjeneste i Beijing. I tillegg står noen av verdens aller største severdigheter på programmet; Terrakottahæren i Xi’an og ikke minst Den kinesiske mur!

Ekteparet Astri Hoff Mydske og Stein Mydske deler med oss av sitt store reportoar med kinakunnskap hele turen mens vi blir loset gjennom hele reisen av en skandinavisktalende nasjonal guide. Lokale engelsktalende guider enkelte steder underveis i tillegg.

Teknisk arrangør: SmartReiser AS

Tidsrom: Avreise fra Oslo 30. mars, retur til Oslo 12. april 2017.

Reiseledere: Astri Hoff Mydske og Stein Mydske

Nærmere informasjon: 
SmartReiser: 72 59 62 10, post@smartreiser.no

Kommende reiser