Gå til innhold

36 En av fariseerne innbød Jesus til å spise hos seg, og han gikk inn i fariseerens hus og tok plass ved bordet.

Nyheter fra det internasjonale arbeidet

Ikke en gammel legende
09.05.17
Kjære venner! Takk til alle dere som har uttrykt deres medfølelse, og takk for alle bønner etter de tragiske bombeangrepene i kirkene i Tanta og Alexandria i Egypt.
Les mer
Bibelselskapet i Guatemala i sorg
09.05.17
I mars omkom 40 tenåringsjenter i en brann ved et barnehjem i Guatemala, og mange fikk alvorlige skader. Bibelselskapet i Guatemala har drevet arbeid ved dette barnehjemmet i fem år, og flere i staben er i sorg etter tragedien. De tilbyr nå hjelp og støtte til de overlevende på sykehuset.
Les mer
Grunnfestet i sin tro gjennom Bibelen
09.05.17
Kirkene i Midtøsten er under sterkt press. I land som Syria og Irak er flertallet av kristne drevet på flukt. I Egypt er situasjonen for de mellom ti og femten millionene kristne heldigvis annerledes.
Les mer
Leverer bibler på døra
09.05.17
Denne gangen følger vi en bibel på veien, fra den ankommer med skip fra et av de store trykkeriene i Kina eller Korea, via en av de femten bokhandlene som Bibelselskapet i Egypt driver, helt fram til kunden, som får den levert på døra av Bishoy eller en av de andre unge medarbeiderne i Bibelselskapet.
Les mer
Tar imot Guds Ord midt i forfølgelsen
09.05.17
Mumtaz Kamel Ayoub fra Bibelselskapet i Egypt besøker familiene til kristne som er rammet av terror. Både vanlige bibler og barnebibler blir tatt svært godt imot, forteller han.
Les mer
– En effektiv kjede fra lager til leser
09.05.17
En familiefar ringer 19 250, det femsifrede telefonnummeret til Bibelselskapet i Egypt. Slik starter veien fra lager til leser for en bibel i Egypt. I denne reportasjen får vi følge med på veien.
Les mer
– Jesu ord gjør sterkt inntrykk
09.05.17
De femten bibelbutikkene til Bibelselskapet er åpne for alle som vil se på en bibel. Hit kommer også mange med ikke-kristen bakgrunn - og budskapet gjør sterkt inntrykk.
Les mer
Lærer bibeltekster utenat
09.05.17
Bibelselskapet i Egypt arbeider på en ny oversettelse av bibeltekster til dagligtale. Men de kristne er vant til å lese den tradisjonelle bibelteksten. Det er denne teksten de kjenner fra liturgien i kirken.
Les mer
– Denne bibelen skal vi lese i butikken vår
09.05.17
På noen få minutter er bibelen framme hos kundene - en familie som holder butikken sin åpen i 19 timer i døgnet. «Denne bibelen skal vi ha i butikken, så vi kan lese i Bibelen også her», sier de.
Les mer
Broderer bokstaven som drev dem på flukt
09.05.17
Bokstaven «nun» ble malt på huset deres av IS. Det innebar at familien i huset var kristen og dermed fritt vilt. Nå broderer Vian Ghanim den samme bokstaven som fikk drevet dem på flukt.
Les mer