Gå til innhold

37 Jerusalem, Jerusalem, du som slår profetene i hjel og steiner dem som er sendt til deg! Hvor ofte ville jeg ikke samle barna dine som en høne samler kyllingene under vingene sine. Men dere ville ikke.

Bibelselskapet presenterer fire nye videoer fra bibelarbeidet i Kina.

Foto: Bibelselskapet presenterer fire nye videoer fra bibelarbeidet i Kina.

Bibelarbeidet i Kina - i lyd og bilder

09. februar 2011.

I forbindelse med Bibeldagen 2011 presenterer Bibelselskapet video fra det omfattende arbeidet som drives i Kina.

De fire filmene tar for seg ulike sider av bibelarbeidet i Kina. Kommentarene leses av Dag Kjær Smemo i Det Norske Bibelselskap. Det Norske Bibelselskap samler inn penger til Kina i forbindelse med Bibeldagen 2011.

Bibeldistribusjon på den kinesiske landsbygda

I Henan-provinsen, i hjertet av Kina, opplever kirkene stor vekst blant fattige bønder og landarbeidere. Mange tjener ikke mer enn 1000 kroner i året og har ikke råd til selv å kjøpe en bibel. Gleden er derfor stor når bibelbilen ankommer landsbymenigheten.

Filmene ser du her

Bibelspredning i Nanjing, Kina

I millionbyen Nanjing i Kina ligger Amity-trykkeriet, verdens største bibeltrykkeri. Lokalbefolkningen og forretningsinnehavere er også med på å spre Guds ord - blant annet til kunder i butikker og klinikker.

Filmene ser du her

Teologisk utdanning i Kina
I Kina vokser kirken så raskt at det hittil har vært umulig å utdanne tilstrekkelig mange pastorer, prester og kirkeledere. Det er i dag 6000 troende for hver pastor. Ved de tologiske seminarene og bibelskolene utdannes det mange fremtidige kirkeledere, men ofte mangler studentene nødvendig litteratur. Det ønsker Bibelselskapet å gjøre noe med.

Filmene ser du her

Kinas kristne sangskatt
I tillegg til Bibelen har Kanaan-sangene hatt stor betydning for den voksende kinesiske kirken. Mer enn 1000 sanger er skrevet av én kvinne, Xiao Min fra landsbygda i Henan-provinsen.

Filmene ser du her


På Bibeldagen 2011 samler vi inn penger til:

  • Papir til bibeltrykking – 10 kroner for en bibel!
  • Oversettelse til minoritetsspråk
  • Bibeldeler til utdeling i kirkene
  • Litteratur til seminarer og bibelskoler

Vær med og støtt bibelarbeidet i Kina!