Gå til innhold

1 Visdommen har bygd seg hus
og hugget til sine sju søyler.

Superapostlene er klare for å gjøre supergode gjerninger under CHRISC-løpet

Foto: Superapostlene er klare for å gjøre supergode gjerninger under CHRISC-løpet

Superapostlene på CHRISC-løp

24. april 2013.

På KRIKs årlige sommerleir ARENA organiseres CHRISC-løpet der det samles inn til KRIKs arbeid i Øst-Afrika. Bibelselskapet er med og støtter CHRISC-arbeidet økonomisk.

Pengene går blant annet til bygging av et lederopplæringssenter på Haydom i Tanzania.

- Dette er et arbeid vi er stolte av å kunne være med å støtte. CHRISC-arbeidet formidler trosglede, livsglede og idrettsglede til ungdom som lever under tøffe kår, sier leder for Bibelmisjonsavdelingen i Bibelselskapet,  Bernt G. Olsen.

For å representere Bibelselskapet på CHRISC-løpet dukket to superapostler opp. Til daglig er superapostlene forkledd som Gjermund Sødal (styremedlem i Bibelselskapet) og Åshild Solgaard (ansatt i Bibelselskapet), men under CHIRISC-løpet på lørdag sto de altså frem for offentligheten.

Superapostlene som er nevnt i 2. Korinterbrev utførte flere supergode gjerninger underveis: eksempelvis knyting av skolisser, massasje og bærehjelp.

Flere inntrykk fra CHRISC-løpet og KRIK Arena 2011

Klikk på bildene for å åpne dem i større format

Superapostlene skjuler ikke sitt budskap under et kar..... Superapostlene skjuler ikke sitt budskap under et kar..... Superapostlene skjuler ikke sitt budskap under et kar.....
Superapostlene skjuler ikke sitt budskap under et kar..... KRIKS internasjonale arbeid drives under navnet CHRISC, Christian Sports Contact. Hvert år samarbeider KRIK og Bibelselskapet om å arrangere CHRISC-løpet, som er et innsamlingsløp under Arena-stevnet. KRIKS internasjonale arbeid drives under navnet CHRISC, Christian Sports Contact. Hvert år samarbeider KRIK og Bibelselskapet om å arrangere CHRISC-løpet, som er et innsamlingsløp under Arena-stevnet.
KRIKS internasjonale arbeid drives under navnet CHRISC, Christian Sports Contact. Hvert år samarbeider KRIK og Bibelselskapet om å arrangere CHRISC-løpet, som er et innsamlingsløp under Arena-stevnet. KRIKS internasjonale arbeid drives under navnet CHRISC, Christian Sports Contact. Hvert år samarbeider KRIK og Bibelselskapet om å arrangere CHRISC-løpet, som er et innsamlingsløp under Arena-stevnet. KRIKS internasjonale arbeid drives under navnet CHRISC, Christian Sports Contact. Hvert år samarbeider KRIK og Bibelselskapet om å arrangere CHRISC-løpet, som er et innsamlingsløp under Arena-stevnet.

Les mer om KRIK (ekstern lenke)

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO