Gå til innhold

19 Men Guds grunnvoll står fast, og den har et segl med denne innskriften: « Herren kjenner sine», og: « Hver den som bekjenner Herrens navn, må vende seg bort fra urett».

En gruppe med barn i landsbyen Ring Dam Dei, nord for hovedstaden Phnom Penh, lytter til et leseopplæringsprogram fra Bibelselskapet i Kambodsja., Foto: Joyce van de Veen (Bibelselskapet i Nederland)

Foto: En gruppe med barn i landsbyen Ring Dam Dei, nord for hovedstaden Phnom Penh, lytter til et leseopplæringsprogram fra Bibelselskapet i Kambodsja., Foto: Joyce van de Veen (Bibelselskapet i Nederland)

Bibelgaven i Kambodsja

03. desember 2013.

Bibelselskapet i Kambodsja satser på leseopplæring for de fattigste på landsbygda i Kambodsja. Les mer om arbeidet som Det Norske Bibelselskap støtter i landet.

Grace Smith (27) har i tre år arbeidet for De forente bibelselskaper (UBS) i Kambodsja, Vietnam og Laos: «Jeg brenner for å dele Guds Ord med mennesker i hele verden. Snart reiser jeg tilbake til Kambodsja for å fortsette med det jeg brenner for: å oppfylle misjonsbefalingen. Å ha sin egen bibel er en menneskerettighet, ikke en luksus.»