Gå til innhold

13 Salig er den som finner Visdommen
og vinner forstand!

Reidun Tufteland er avdelingssekretær i Bibelselskapet

Foto: Reidun Tufteland er avdelingssekretær i Bibelselskapet

Nytt materiell til feiringer

12. mai 2015. Ann-Catherine Kvistad

Det er hyggelig å feire runde dager sammen med familie og venner. Men samtidig kommer spørsmålet fra gjestene: Hva ønsker du deg?

Da blir vi ofte rådville. For mange av oss har jo det vi trenger og mere til. Bibelgaven får stadig oftere henvendelser fra bibelvenner som ønsker at gavene skal gå til bibelarbeidet. Derfor har vi nå laget materiell som skal gjøre det enklere for deg som er jubilant:

Vi har flotte kort som kan stilles på gavebordet med en hilsen fra giveren, eller som kan brukes som invitasjon. I tillegg har vi fått tilsendt løse ark fra kinesiske bibler. Dette er rester etter produksjonen ved det store bibeltrykkeriet i Nanjing i Kina. De egner seg meget godt til å legge på tallerkenen eller sende ut sammen med invitasjonen. Jubilanten får i tillegg tilsendt den flotte fotoboken «Bibelgaven - Bibelglede i 30 land» av Dag Kjær Smemo, som en takk fra Bibelgaven.

Gavene som gis ved en slik anledning, kan øremerkes hvis jubilanten ønsker det. Det er meget populært å gi bibler til Kina. Papir til en kinesisk bibel koster kun 10 kroner, og det blir fort mange bibler av en gjennomsnittlig norsk bursdagsfeiring.

Kontakt Bibelgaven v/ Reidun Tufteland på tlf. 47 97 64 70 eller e-post giver@bibel.no, så hjelper hun deg med materiell og mer informasjon.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO