Gå til innhold

15 De bar også spedbarna til Jesus for at han skulle røre ved dem. Da disiplene så det, ville de vise dem bort.

Telefonnummer - bestilling av julekort

I disse dager vil mange finne et vedlegg til Agenda 3:16, Ennå er det håp, Vårt Land, Dagen, Norge IDAG og Korsets Seier fra Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven. I dette vedlegget ligger et bestillingskort for flotte julekort. Dessverre har det sneket seg inn feil i telefonnummer på dette bestillingskortet. Riktig telefonnummer er 47 97 64 70.
Generalsekretær Munther Namat møter familien til den henrettede piloten Muath al-Kasasbeh.

Foto: Generalsekretær Munther Namat møter familien til den henrettede piloten Muath al-Kasasbeh.

– Stå sammen mot terroristene

11. februar 2015.

Faren til den jordanske flygeren som ble brent til døde av IS appellerer til Bibelselskaper over hele verden om å samarbeide for fred.

I begynnelsen av februar ble det gjort kjent at den jordanske piloten Muath al-Kasasbeh, som hadde sittet i fangenskap hos IS siden 24. desember, ble brent til døde av terrorister.

Generalsekretær Munther Namat i Det jordanske bibelselskapet reiste for få dager siden til Moab-høydene sammen med sin kollega Majd Sweidan.

Der møtte de familien til den drepte flygeren.

– Da jeg hilste på hans far og formidlet kondolanser på vegne av Bibelselskapet, sa han til meg: «Fortell dem at vi må stå sammen for sannheten og bekjempe terror og mørkets krefter», sier Namat.

Det jordanske bibelselskap arbeider for ytringsfrihet i Jordan, blant annet ved å spre Bibelens budskap via postere, i offentlig ordskifte og workshops.