Gå til innhold

22 På reisen til Jerusalem dro Jesus fra by til by og fra landsby til landsby og underviste.

Generalsekretær for Bibelselskapet i Nepal, Tej Jirel, ber om hjelp i den forferdelige situasjonen etter jordskjelvet som rammet Nepal 25. april.

Foto: Generalsekretær for Bibelselskapet i Nepal, Tej Jirel, ber om hjelp i den forferdelige situasjonen etter jordskjelvet som rammet Nepal 25. april.

Hjelp jordskjelvofrene i Nepal!

29. april 2015.

Så langt er mer enn 5000 døde og 10 000 såret etter jordskjelvet som rammet Nepal 25. april. Det er stort behov for nødhjelp, men når den eksistensielle krisen melder seg er det også behov for håp og trøst.

Nepal har vært utsatt for det verste jordskjelv på 80 år. Det fattige landet var fullstendig uforberedt på de voldsomme ødeleggelsene og det meldes i skrivende stund om sivile tap på over 5000 mennesker.

Ifølge Bibelselskapet i Nepal ble minst 40 kristne drept da en kirke kollapset i Kathmandu-dalen. 90 prosent av bygninger og hus er ødelagte i de verst rammede delene av landet.

Generalsekretæren i Nepals bibelselskap, Tej Jirel, sier:

«På egne vegne og på vegne av Bibelselskapets stab og styremedlemmene, appellerer jeg til alle om å be for landet vårt. Be om klokskap og om at våre medarbeidere lar seg lede av Guds i denne forferdelige situasjonen. Be også om at landets ledere kan gjenopprette en normal tilstand så snart som mulig.

Jeg har blitt oppmuntret av telefonsamtaler og e-post fra mange venner over hele verden. Vi er dypt takknemlige for den store interessen fra verdens bibelselskaper. Det føles som vi er én stor familie»

Bibelselskapet i Nepal vil gjerne dele ut nødhjelp og tilby sjelesorg gjennom landets kirker. Det er dessuten behov for å bygge opp igjen Bibelselskapets lokaler - og fylle opp bibellageret.

Bibelselskapet i Nepal ber om hjelp. Erfaringsmessig vet vi at mennesker i kriser søker Guds ord. Mange kristne i Nepal har nå mistet sin bibel, og trenger en ny til trøst og støtte. Kan du hjelpe?

En ny bibel koster kr 40,-. 3 nye bibler kun kr 120,-.

Send sms BIBEL NEPAL til 2468 og du gir kr 120,-.


Hjelp befolkningen i Nepal med å komme seg gjennom denne vanskelige tiden!

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO