Gå til innhold

13 Salig er den som finner Visdommen
og vinner forstand!

Kumushai (6 år) gleder seg over sin første barnebibel fra Bibelselskapet. Hun og moren er blant de kristne som lever midt i motstand i Sentral-Asia. På Bibeldagen 2017 kan norske kristne få være med og støtte den kristne minoriteten i en del av verden der det koster å bekjenne troen på Kristus. (Foto: Yurii Petrenko)

Foto: Kumushai (6 år) gleder seg over sin første barnebibel fra Bibelselskapet. Hun og moren er blant de kristne som lever midt i motstand i Sentral-Asia. På Bibeldagen 2017 kan norske kristne få være med og støtte den kristne minoriteten i en del av verden der det koster å bekjenne troen på Kristus. (Foto: Yurii Petrenko)

Stort engasjement for Sentral-Asia

08. mars 2017. Av: Hans J. Sagrusten

Bibeldagen 2017 ble feiret 11. og 12. februar og hadde fokus på landene i Sentral-Asia. Vi fikk flere henvendelser enn noen gang fra menigheter som ønsket besøk fra Bibelselskapet på Bibeldagen.

En rekke av Bibelselskapets ansatte og styremedlemmer var ute på besøk til menigheter over hele landet. Takk til alle kirker og menigheter som satte fokus på våre forfulgte søsken i øst, og som lot dagens takkoffer gå til bibelarbeidet i Sentral-Asia.

De som ennå ikke har markert årets bibeldag, kan fremdeles gjøre det på en av de gjenværende dagene i året. Ressursmateriell som film, PowerPoint-presentasjon, forbønn og tips til prekenen ligger stadig ute på www.bibeldagen.no

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO