Gå til innhold

16 Vi fulgte jo ikke klokt uttenkte myter da vi kunngjorde for dere vår Herre Jesu Kristi kraft og hans komme. Nei, vi var øyenvitner og så hans guddommelige storhet.

Ansatte i Bibelselskapet i bønn for de skadde på sykehuset.

Foto: Ansatte i Bibelselskapet i bønn for de skadde på sykehuset.

Bibelselskapet i Guatemala i sorg

09. mai 2017. Tekst: Hans J. Sagrusten | Foto: United Bible Societies

I mars omkom 40 tenåringsjenter i en brann ved et barnehjem i Guatemala, og mange fikk alvorlige skader. Bibelselskapet i Guatemala har drevet arbeid ved dette barnehjemmet i fem år, og flere i staben er i sorg etter tragedien. De tilbyr nå hjelp og støtte til de overlevende på sykehuset.

– Jentene ved dette barnehjemmet har allerede opplevd så mye grusomt i livet sitt, sier Annelisse Palma i Bibelselskapet i Guatemala.

– Noen har blitt forlatt eller er foreldreløse, noen er ofre for prostitusjon og menneskehandel, andre har vært gatebarn eller vokst opp i kriminelle gjenger.

– I fem år har vi støttet ungdommene her gjennom to bibelbaserte prosjekter. Et av dem, «Fri til å leve»-prosjektet, er rettet mot jenter som har vært ofre for sexhandel.

– Be for jentene og familiene deres, og for medarbeiderne i Bibelselskapet, som vil fortsette å støtte dem, sier Annelisse Palma.

Tilbake til innholdsoversikten

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO