Gå til innhold

1 Nettopp da kom disiplene og spurte Jesus: «Hvem er den største i himmelriket?»

Telefonnummer - bestilling av julekort

I disse dager vil mange finne et vedlegg til Agenda 3:16, Ennå er det håp, Vårt Land, Dagen, Norge IDAG og Korsets Seier fra Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven. I dette vedlegget ligger et bestillingskort for flotte julekort. Dessverre har det sneket seg inn feil i telefonnummer på dette bestillingskortet. Riktig telefonnummer er 47 97 64 70.
Alemneh Shigutie

Foto: Alemneh Shigutie

– Gud snakker språket vårt

26. juli 2017. Tekst: Margrethe Lia / Åshild Solgaard / Hans J. Sagrusten | Foto: Margrethe Lia

Alemneh Shigutie har jobbet i Bibelselskapet i Etiopia i åtte år. Han er koordinator for oversettelsene til språkene sidama, gideon, shite, benna og tsemay.

– Når folk får Bibelen på sitt eget språk, kan de endelig si: «Den Gud som jeg tilber, er virkelig min». Da føler de at Bibelen er deres.

– Det er ikke så lett å forstå Bibelen på amharisk for dem som har amharisk som andrespråk. Men nå føler de at den kristne troen er deres, at Gud er deres Gud, og han snakker språket deres.

– Bibelen er Guds ord. Folk her har stor respekt for Bibelen og setter den høyt. De tar imot den med åpne armer. De lytter til den, og de lever den ut i det daglige livet. For Bibelen har kraft til å forandre mennesker.

Vil du se en video med Alemneh?

"Gud snakker mitt språk!" from Bibelselskapet on Vimeo.

Tilbake til innholdsoversikten
Vær med og støtt arbeidet med bibeloversettelse i Etiopia