Gå til innhold

37 På den siste dagen i høytiden, den store festdagen, sto Jesus fram og ropte: «Den som tørster, skal komme til meg og drikke!

Gleden er stor i metodistkirken i Havanna da utdelingen av bibler begynner. På to fullsatte gudstjenester deles det ut 2200 bibler denne søndagen i oktober. «Hvis vi hadde annonsert på forhånd at det skulle deles ut bibler, ville det ha kommet dobbelt så mange», forteller pastoren.

Foto: Gleden er stor i metodistkirken i Havanna da utdelingen av bibler begynner. På to fullsatte gudstjenester deles det ut 2200 bibler denne søndagen i oktober. «Hvis vi hadde annonsert på forhånd at det skulle deles ut bibler, ville det ha kommet dobbelt så mange», forteller pastoren.

Et svar på bønn

28. november 2017. Foto: Hans J. Sagrusten

– Dette er et svar på bønn. Vi trodde det var umulig, men for Gud er alt mulig. Det er vekkelse på Cuba nå; dette er en helt spesiell tid for land og folk. Vi trenger bibler som aldri før, sier Joel Ortega Dopico, leder for Rådet av kirker på Cuba.

I mer enn tre år har norske givere støttet prosjektet «En million bibler til Cuba!». Bla deg fram nedenfor - og les mer om bibelarbeidet på Cuba. Vi vil gjerne formidle takk og glede fra kirkene der. Bernt G. Olsen og Hans J. Sagrusten besøkte Cuba i oktober 2017. Reportasjene er skrevet etter denne reisen.
Tilbake til innholdsoversikten
Gi en bibelgave til Cuba