Gå til innhold

13 Er noen av dere vis og forstandig? Da må han vise det i gjerning, i et rett liv preget av den ydmykhet som visdommen gir.

De fleste av dem som kommer er mennesker med lav eller ingen utdanning. De lager mat, vasker klær og gjør rent i huset.

Foto: De fleste av dem som kommer er mennesker med lav eller ingen utdanning. De lager mat, vasker klær og gjør rent i huset.

Gud har åpnet veien for evangeliet i Gulf-statene

04. mars 2019.

Mange av de kristne i Gulfen er gjestearbeidere som arbeider som hushjelper. Ofte er de nærmest innesperret i huset med liten eller ingen fritid, og det kan gå årevis mellom hver gang de får se familien i hjemlandet. Men Guds Ord holder dem oppe.

«Jeg var så lei meg. Jeg hadde sviktet familien min ved å miste jobben. Jeg følte meg helt ubrukelig. Alt var mørkt og skummelt. Men så ba presten sammen med meg og gav meg en bibel. Det første jeg leste var historien om Josef. Jeg følte forandringen med en gang. Jeg forsto plutselig at Gud aldri vil forlate meg! Og så skjedde et mirakel: Jeg ble kontaktet av et rekrutteringsbyrå, og jeg fikk en god jobb. Det var et mirakel. Gud er god. Gud reddet meg fra avgrunnen. Takk Herre!»

«Det finnes ingen misjonsorganisasjon som kunne ha funnet på en strategi for å nå mennesker med evangeliet, som det Gud selv har lagt til rette for i Gulfen». Ordene tilhører en pastor fra Kuwait.

Til alle tider har det vært slik at evangeliet har vokst ved at mennesker har tatt med sin tro til nye land og steder, men i Gulfen skjer det i en hastighet og i et omfang vi ikke har sett tidligere. Det er dette som gjør at utfordringen både til å gi mennesker bibler, og til å gi nye kristne opplæring, blir så stor.

(Vi kan dessverre ikke oppgi navn av sikkerhetsmessige hensyn).

Les mer, eller gi en gave til bibelarbeidet i Gulfen.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO