Gå til innhold

6 Men da jeg var underveis og nærmet meg Damaskus ved middagstid, strålte det plutselig opp et lys fra himmelen rundt meg.

Bibeloversettelse i Etiopia

Gi din gave til bibeloversettelse, bibelbruk og bibelspredning slik at flere mennesker kan få tilgang til Guds ord i Etiopia.

Gi en gave til 'Bibeloversettelse i Etiopia'

Ja, jeg vil støtte dette arbeidet.
Jeg vil gi kr 200,00
Jeg vil gi kr 500,00
Jeg vil gi kr 1000,00
Velg eget beløp:
Bibeloversetter Tesfaye Abebe (foto: Hans J. Sagrusten)
Støtten fra våre faste givere sikrer at bibeloversettere som Tesfaye Abebe (bildet) kan fortsette det viktige arbeidet sitt og fullføre oversettelsene de holder på med.

Det tar mange år å lage den første bibeloversettelsen til et nytt språk. Derfor trenger vi faste givere som støtter det jevne arbeidet gjennom flere år. Som giver til Bibelselskapets arbeid er du med på noe stort: Å gi en ny folkegruppe muligheten til lese Guds Ord på sitt eget morsmål.

I Etiopia er det flere enn 80 språk som trenger en egen bibeloversettelse. Norske bibelvenner er med og støtter sju slike oversettelser. Støtten fra våre faste givere sikrer at bibeloversettere som Tesfaye Abebe (bildet) kan fortsette det viktige arbeidet sitt og fullføre oversettelsene de holder på med.

Vil du bli fast giver, registrer deg eller ta kontakt på 47 97 64 70 eller e-post: giver@bibel.no

Skattefrie gaver

For å få skattefradrag må du opplyse om navn, adresse og fødselsnummer slik at beløpet kan rapporteres til skattemyndighetene.
Les mer