Gå til innhold

21 Ikke enhver som sier til meg: ‘Herre, Herre!’ skal komme inn i himmelriket, men den som gjør min himmelske Fars vilje.

Gi en gave.

Gi fast.Velg prosjekt

10 kroner er mer enn nok til bibelpapiret biblene i Kina trykkes på! Hvis et par tusen nordmenn gir en ekstra gave på 500 kroner kan det gi over hundre tusen bibler til Kina!

Velg beløp:

Beløp pr månedGi månedlig

Fyll ut skjemaet, så sender vi AvtaleGiro fullmakt til deg pr post for signering.

Bibler til Kina

Det er en stor utfordring å samle inn nok midler til å dekke etterspørselen etter bibler i Kina. I løpet av tretti år har Bibelselskapet trykt mer enn 150 millioner bibler på trykkeriet i Nanjing. Hele 74 millioner av disse har gått til de kristne i Kina.

Gi en gave til 'Bibler til Kina'

Ja, jeg vil støtte dette arbeidet.
Jeg vil gi kr 200,00
Jeg vil gi kr 500,00
Jeg vil gi kr 1000,00
Velg eget beløp:

Bli med og støtt bibelarbeidet i Kina!

I dag kan det produseres opp mot 15 millioner bibler i året, fire millioner av dem til kirkene i Kina. Men etterspørselen etter bibler er enorm. Det er stadig behov for mye penger til bibelarbeidet i verdens mest folkerike land.

Ved å bli fast giver er du med og sikrer forutsigbarhet i dette viktige arbeidet. Med mange faste givere kan vi planlegge neste års bibeltrykking tidlig og vite at vi klarer å gjennomføre den. Bli med og støtt bibelarbeidet i Kina!

10 kroner er mer enn nok til bibelpapiret biblene i Kina trykkes på!
Hvis et par tusen nordmenn gir en ekstra gave på 500 kroner kan det gi over hundre tusen bibler til Kina!

Skattefrie gaver

For å få skattefradrag må du opplyse om navn, adresse og fødselsnummer slik at beløpet kan rapporteres til skattemyndighetene.
Les mer
Tilbake til innholdsoversikten