Gå til innhold

11 Men Maria sto like utenfor graven og gråt. Gråtende bøyde hun seg fram og så inn i graven.

Gi en gave.

Gi fast.Velg prosjekt

Etter murens fall er det fremdeles utfordringer i disse landene, og fremdeles trengs det en bibelbro østover

Velg beløp:

Beløp pr månedGi månedlig

Fyll ut skjemaet, så sender vi AvtaleGiro fullmakt til deg pr post for signering.

Bibelbro til Øst

De siste 25 årene har Det Norske Bibelselskap satset spesielt på arbeid i de områdene av Europa og Asia som tidligere var lukket for bibeldistribusjon. Etter murens fall er det fremdeles utfordringer i disse landene og fremdeles trengs det en bibelbro østover.


De siste 20 årene har Det Norske Bibelselskap satset spesielt på arbeid i de områdene av Europa og Asia som tidligere var lukket for bibeldistribusjon. Etter murens fall er det fremdeles utfordringer i disse landene og fremdeles trengs det en bibelbro østover.

Da det kommunistiske styresettet var i ferd med å bryte sammen i Sovjetunionen, ble det i 1990 opprettet en egen givertjeneste i Det Norske Bibelselskap, kalt «Bibelbro til Øst». Gjennom aktiv markedsføring ble det registrert over 12 000 navn til denne givertjenesten. Til sammen ble det gitt løfter på over 19 mill. kroner i løpet av en 4-års periode. I dag, 25 år etter, er situasjonen forandret. Mange land som tidligere var stengt for bibelspredning og kristen forkynnelse er blitt åpnet og 25 nye bibelselskap har blitt grunnlagt i Øst-Europa. Sammen med andre bibelselskap i verden har Det Norske Bibelselskap satset spesielt i disse områdene. Hvert år gis det støtte til flere prosjekter i det østlige Europa og i Sentral-Asia.

«Bibelbro til Øst» er fremdeles aktivt, og trenger flere givere.

Skattefrie gaver

For å få skattefradrag må du opplyse om navn, adresse og fødselsnummer slik at beløpet kan rapporteres til skattemyndighetene.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO