Gå til innhold

4 Hør, Israel! Herren er vår Gud, Herren er én.

Gi en gave.

Gi fast.Velg prosjekt

Etterspørselen etter Bibelen er enorm i Kina, og derfor er det behov for mye penger til bibelarbeidet i verdens mest folkerike land

Velg beløp:

Beløp pr månedGi månedlig

Fyll ut skjemaet, så sender vi AvtaleGiro fullmakt til deg pr post for signering.

Bibler til Kina

Det er en stor utfordring å samle inn nok midler til å dekke bibeletterspørselen i Kina. I løpet av snart 30 år har Bibelselskapet trykket ca 120 millioner bibler på trykkeriet i Nanjing. I dag kan det produseres opp mot 12 millioner bibler i året. Men etterspørselen etter Bibelen er enorm og derfor er det behov for mye penger til bibelarbeidet i verdens mest folkerike land.


 

Flere filmer ser du her

Det er en stor utfordring å samle inn nok midler til å dekke bibeletterspørselen i Kina. Siden 1987 har Bibelselskapet trykket ca 120 millioner bibler på trykkeriet i Nanjing. 66 millioner av disse er distribuert til kirker i Kina og 54 millioner til andre bibelselskap. I 2007 flyttet produksjonen inn i nye lokaler og moderne trykkemaskiner ble installert. I dag kan det produseres opp mot 12 millioner bibler i året. Men etterspørselen etter Bibelen er enorm og derfor er det behov for mye penger til bibelarbeidet i verdens mest folkerike land. For bare 500 kroner kan vi dekke papirkostnadene til produksjon av 50 bibler. Det kommer stadig nye mennesker til tro i Kina, og mange vitner om at de har kommet til tro nettopp ved å lese Bibelen.

I verdens mest folkerike stat vokser kirken mer enn i noe annet land. Under kulturrevolusjonen på 1960 og 70 tallet ble biblene konfiskert og brent, alle kirker ble stengt og mange menighetsledere sendt i fengsler og arbeidsleirer. I dag er kirkene igjen åpne og mennesker strømmer til slik at man mange steder har flere gudstjenester etter hverandre. Folk fyller opp kirker i flere etasjer, og det sitter tilhørere i trapper og inngangspartier.


Ressursstoff om Kina

Aktuelt

Skattefrie gaver

For å få skattefradrag må du opplyse om navn, adresse og fødselsnummer slik at beløpet kan rapporteres til skattemyndighetene.
Les mer

Bibler til Kina

Kina

Areal: 9 596 961 km2
Folketall: 1 373 541 278
Hovedstad: Beijing
BNP/innb: 15 400 USD
(i Norge: 69 300 USD)

Offisielt språk: Kinesisk/mandarin, kantonesisk m.fl.
Andel av bef. som kan lese: 96,4 % (over 15 år)

Faktastoff fra CIA World Factbook 2017

Vær med å støtt bibelarbeidet i Kina:

  • Papir til bibeltrykking – 10 kroner for en bibel!
  • Oversettelse til minoritetsspråk
  • Bibeldeler til utdeling i kirkene
  • Litteratur til seminarer og bibelskoler

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO