Gå til innhold

6 Herren sa til Kain: «Hvorfor er du harm, og hvorfor ser du ned?

Telefonnummer - bestilling av julekort

I disse dager vil mange finne et vedlegg til Agenda 3:16, Ennå er det håp, Vårt Land, Dagen, Norge IDAG og Korsets Seier fra Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven. I dette vedlegget ligger et bestillingskort for flotte julekort. Dessverre har det sneket seg inn feil i telefonnummer på dette bestillingskortet. Riktig telefonnummer er 47 97 64 70.

Bibelbilder på vandring

17. april 2013.

Utstillingen ”Sennepsfrøet” med den kasakhstanske kunstneren Nelly Bubes bilder har vært på vandring i flere måneder. Den har samlet nærmere 8000 mennesker i Vågsbygd, Stavanger, Skudeneshavn, Fitjar og Nordberg kirke i Oslo.

Det har vært et rikt program rundt utstillingen med foredrag, konserter, undervisning og bibelfortellinger. Mange steder har det vært et fint samarbeide mellom kirke, skole og kultur. Bare på Nordberg i Oslo besøkte mer enn 30 skoleklasser bibelutstillingen.

”Bibelen fortalt fra Kasakhstan” har vakt ny bibelinteresse for mange også i Norge. Gjennom Nelly Bubes bilder har mange besøkende fått en ny bibelopplevelse. En elev stilte seg foran et bilde og spurte bibelfortelleren: ”Historien på dette bildet kjenner jeg ikke. Men bildet ser så spennende ut. Kan du fortelle oss hva det handler om?”

“Den bibelske virkeligheten gir oss et større bilde av virkeligheten”, sa Henrik Syse under et av sine foredrag i forbindelse med utstillingen.

I forbindelse med utstillingen er det laget en bok med en del av Nelly Bubes nye bibelbilder. Boka heter ”Paradishagen” og kan bestilles fra Bibelselskapet. Gå til nettbokhandelen.