Gå til innhold

37 Jerusalem, Jerusalem, du som slår profetene i hjel og steiner dem som er sendt til deg! Hvor ofte ville jeg ikke samle barna dine som en høne samler kyllingene under vingene sine. Men dere ville ikke.

Bibel 2011 - Litteraturutgaven: Årets vakreste bok i klassen skjønnlitteratur for voksne.

Foto: Bibel 2011 - Litteraturutgaven: Årets vakreste bok i klassen skjønnlitteratur for voksne.

Bibelen det ikke er flaut å lese

17. april 2013.

Ifølge en Norstat-undersøkelse svarte 18 prosent at de helst ikke vil bli sett lesende i Bibelen. Det er kun Se og Hør som er mer pinlig lesestoff i offentlig sammenheng enn Bibelen. Nå kan du imidlertid lese Bibelen overalt uten å bli flau.

 

Bibelselskapets litterære trebindsverk gjør at du kan ha med deg bøkenes bok overalt. Den ser ut som en helt vanlig roman - i tillegg har den også vunnet prisen for årets vakreste bok 2012.

Så vær stolt over å ta med deg Bibelen, på kafé, på bussen, toget eller trikken. ... også er denne bibelutgaven i tillegg en helt fantastisk gave. Tør du overraske noen med Bibelen?

Klikk på bildene nedenfor for å se dem i større format
Generalsekretær Ingeborg Mongstad-Kvammen med Bibelselskapets nye litteraturutgave. Ta med deg Bibelen på kafé: Litteraturutgaven, Bibelen det ikke er flaut å lese. Ta med deg Bibelen på kafé: Litteraturutgaven, Bibelen det ikke er flaut å lese.
Ta med deg Bibelen på kafé: Litteraturutgaven, Bibelen det ikke er flaut å lese. Ta med deg Bibelen på kafé: Litteraturutgaven, Bibelen det ikke er flaut å lese. Ta med deg Bibelen på kafé: Litteraturutgaven, Bibelen det ikke er flaut å lese.

Bøkenes bok i tre bind kjøper du i Nettbokhandelen

Kronikk

Bibelsjenanse

Ifølge en Norstat-undersøkelse svarer 18 prosent at de helst ikke vil bli sett lesende i Bibelen. De...
Les mer