Gå til innhold

15 De bar også spedbarna til Jesus for at han skulle røre ved dem. Da disiplene så det, ville de vise dem bort.

Telefonnummer - bestilling av julekort

I disse dager vil mange finne et vedlegg til Agenda 3:16, Ennå er det håp, Vårt Land, Dagen, Norge IDAG og Korsets Seier fra Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven. I dette vedlegget ligger et bestillingskort for flotte julekort. Dessverre har det sneket seg inn feil i telefonnummer på dette bestillingskortet. Riktig telefonnummer er 47 97 64 70.
St. Olavs orden til Turid Barth Pettersen (foto: Dag Kjær Smemo)

Foto: St. Olavs orden til Turid Barth Pettersen (foto: Dag Kjær Smemo)

Turid Barth Pettersen utnevnt til ridder av St. Olavs orden

16. oktober 2013.

Kongen har utnevnt tidligere forlagssjef Turid Barth Pettersen til ridder av første klasse av St. Olavs Orden. Ifølge Det kongelige slott får Barth Pettersen utmerkelsen for sin innsats for norsk kirke- og samfunnsliv.

– For oss er det fantastisk gledelig at Turid får denne utmerkelsen, og vi opplever også at det er en anerkjennelse til vår forlagsdrift i skjæringspunktet kirke, kultur, samfunn, sier generalsekretær i Det Norske Bibelselskap, Ingeborg Mongstad-Kvammen.

Turid Barth Pettersen har siden 2012 arbeidet for De forente bibelselskaper. Fra 1997 til 2012 var hun forlagssjef i Verbum og Bibelselskapet.

– Det var en stor overraskelse, jeg hadde ikke den fjerneste anelse om dette. Men samtidig er det veldig hyggelig. Det betyr at noen av de tingene som jeg har vært så heldig å være med på er blitt kjent og anerkjent, sier Barth Pettersen til Stavanger Aftenblad, og legger særlig vekt på arbeidet med den nye bibeloversettelsen.

Fylkesmann i Rogaland, Tora Aasland, overrekker ordenen på vegne av Hans Majestet Kongen.

Arrangementet finner sted på Ledaal i Stavanger torsdag 24. oktober klokka 13.00.