Gå til innhold

1 Da kan himmelriket sammenlignes med ti brudepiker som tok oljelampene sine og gikk ut for å møte brudgommen.

Telefonnummer - bestilling av julekort

I disse dager vil mange finne et vedlegg til Agenda 3:16, Ennå er det håp, Vårt Land, Dagen, Norge IDAG og Korsets Seier fra Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven. I dette vedlegget ligger et bestillingskort for flotte julekort. Dessverre har det sneket seg inn feil i telefonnummer på dette bestillingskortet. Riktig telefonnummer er 47 97 64 70.
Leder i Ungdom i Oppdrag, Andreas Nordli, generalsekretær i Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag (NKSS), Tor Erling Fagermoen og generalsekretær i Bibelselskapet, Ingeborg Mongstad-Kvammen undertegnet en ny samarbeidsavtale om kristenrussarbeidet. (Foto: Markus Plementas/KPK)

Foto: Leder i Ungdom i Oppdrag, Andreas Nordli, generalsekretær i Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag (NKSS), Tor Erling Fagermoen og generalsekretær i Bibelselskapet, Ingeborg Mongstad-Kvammen undertegnet en ny samarbeidsavtale om kristenrussarbeidet. (Foto: Markus Plementas/KPK)

Signerte ny kristenrussavtale

19. september 2014.

Bibelselskapet, Ungdom i Oppdrag og Laget har undertegnet en ny samarbeidsavtale om Kristenrussen. Nå kan 100 kristenruss reise på misjonstur det kommende året.

De tre organisasjonene fortsetter å støtte kristenrussarbeidet for tre nye år. Sammen vil de jobbe for at flere skal bli kristenruss og at kristenrussen skal bli tent på Bibelen og misjon.

– Viktig investering
– Vi ønsker å gi unge mennesker et hjerte og en erfaring av misjon. Denne avtalen går rett inn i vår hovedmålsetting som er å gi unge mennesker misjonsengasjement, sier Andreas Nordli, leder i Ungdom i Oppdrag.

Nytt av året er også at Bibelselskapet tilbyr en misjonstur til Ukraina.

– For oss er det et verdifullt samarbeid fordi vi ser at ungdom blir engasjert i Bibelen og misjon. Vi tror arbeidet vil bidra til et livslangt engasjement, sier generalsekretær i Bibelselskapet, Ingeborg Mongstad-Kvammen.

Kick off-turné
Organisasjonene er ulike, men de har det til felles at de er internasjonale bevegelser som til sammen er representert i nesten hele verden.

Krussen er i disse dager på kick off-turné der de rekrutterer ungdom til å bli kristenruss.

Generalsekretær i Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag (Laget), Tor Erling Fagermoen, sier det er viktig for Laget å satse på det siste skoleåret.

– Det er med på å gi videre et engasjement for studentarbeid både her hjemme og internasjonalt, sier Fagermoen.

Spleiselag
Kristenrussarbeidet er primært tilknyttet Laget, som følger opp lederen for kristenrussarbeidet. De tre organisasjonene er med på å lønne stillingen.

Ungdom i Oppdrag ble med på kristenrussavtalen i 2011. Avtalen erstattet en tidligere avtale med aktører som etter hvert hadde trukket seg ut.

KPK