Gå til innhold

16 Men vi vet at ikke noe menneske blir rettferdig for Gud ved gjerninger som loven krever, bare ved troen på Jesus Kristus. Derfor satte også vi vår lit til Kristus Jesus, så vi skulle bli kjent rettferdige ved troen på Kristus og ikke ved lovgjerninger. For ikke noe menneske blir rettferdig ved lovgjerninger.

Et av finalelagene i dyp konsentrasjon under Det europeiske bibelmesterskapet i Praha 2014.

Foto: Et av finalelagene i dyp konsentrasjon under Det europeiske bibelmesterskapet i Praha 2014.

Det internasjonale bibelmesterskapet: En spennende mulighet til å dele Guds Ord

11. mai 2015.

I november 2016 vil lag fra hele verden samles til konkurranse i Jerusalem. Målet er både å gjennomføre en spennende konkurranse i bibelkunnskap , men også å markere Bibelens betydning for et så bredt publikum som mulig.

Det aller første internasjonale bibelmesterskapet arrangeres av den tsjekkiske grenen av Den Internasjonale Kristne Ambassade i Jerusalem og Scripture Union i samarbeid med Bibelselskapet i Israel og Det internasjonale kristne fellesskap i København, Danmark. De ulike landene kan sende et ubegrenset antall lag bestående av fire deltakere.

Bakgrunnen for konkurransen er bibelmesterskapene som i noen år har funnet sted i Tsjekkia og Det europeiske bibelmesterskapet i 2014. Det tsjekkiske bibelselskap var en av grunnleggerne av mesterskapet og er fortsatt medlem av arrangørkomiteen.

Les mer om mesterskapet på hjemmesiden til IBCJ 2016.