Gå til innhold

21 Fra da av begynte Jesus Kristus å gjøre det klart for disiplene sine at han måtte dra til Jerusalem, og at de eldste, overprestene og de skriftlærde skulle la ham lide mye. Han skulle bli slått i hjel, og den tredje dagen skulle han reises opp.

Registrete mottakere av «Verbum - leserforum»

Som mottaker av nyhetsbrevet «Verbum - leserforum» oppnår du Forum-pris på produktene i Nettbokhandelen.

Rabatten utgjør nå hele 12,5 prosent* i forhold til veiledende utsalgspris. Enkelte ganger vil vi også annonsere andre gode tilbud til deg som mottar nyhetsbrevet. Tilbud og/eller informasjon sendes deg pr. e-post. Som mottaker av nyhetsbrevet «Verbum - leserforum» har du gitt ditt samtykke til at nettredaksjonen kan bruke din e-postadresse til å holde kontakt med deg.

«Verbum - leserforum» er et tilbud til deg som:

  • leser Bibelen på nett.
  • leser bøker fra Verbum forlag.
  • ønsker å holde deg orientert om boknyheter og tilbud fra Verbum forlag.

Vi anbefaler som en god regel at du innleder ditt besøk i nettportalen med å logge deg inn. Du vil da alltid komme først til «Min side» som inneholder kjøpshistorikk og oversikt over eventuell givertjeneste. Via «Min side» og «Min profil» kan du oppdatere eller endre personlig informasjon og registrere personnummer for skattefrie gaver. Du kan også tegne abonnement på elektroniske nyhetsbrev og på ulike postabonnement som magasinet «Bibelgaven» og Bibelleseplanen.

*Gjelder ikke elektroniske produkter og navnepreg.