Gå til innhold

8 Selv om jeg gjorde dere sorgfulle med brevet mitt, angrer jeg ikke. Om jeg angret før, fordi jeg vet at brevet gjorde dere sorgfulle for en tid,

Bibelstudie.no

På bibelstudie.no finner du spennende materiale som hjelper deg med å bli bedre kjent med Bibelen. Bli med på en reise gjennom det bibelske landskapet, bli kjent med personene og sett deg inn i aktuelle bibelske temaer.

Bibelstudie.no er en ressurs for både bibelgrupper og enkeltpersoner som ønsker å bli bedre kjent med Bibelen og lære mer om hva det bibelske budskapet betyr. På nettsiden finner du studieplaner laget for bibelstudiegrupper. Studieplanene kan også brukes av deg som ønsker å sette deg inn i bibelstoffet på egen hånd. Du vil også finne flere spennende måter å studere Bibelen på og oversikt over ressurser som kan være nyttige mens du setter deg inn i bibeltekstene. Bibelstudie.no inneholder også råd og tips for bibelgruppearbeid og en liste med kontaktpersoner og organisasjoner som kan hjelpe dere i gang.

Du kan fritt laste ned og bruke alt materialet på nettsiden. I tillegg kan bibelgrupper som bruker studieplanene søke om statstøtte til studiearbeidet sitt.

Bibelselskapet var representert med Reidar Aasgaard i arbeidsgruppen som utviklet nettsiden.

Besøk Bibelstudie.no