Gå til innhold

14 Hva hjelper det, søsken, om noen sier at han har tro, når han ikke har gjerninger? Kan vel troen frelse ham?

Dagens bibelord

10.10.2019

1 En annen gang på den tiden var en stor folkemengde samlet, og de hadde ikke noe å spise. Da kalte Jesus disiplene til seg og sa: 2 «Jeg synes inderlig synd på folket. De har alt vært med meg i tre dager, og de har ikke noe å spise. 3 Sender jeg dem sultne hjem, vil de bli helt utmattet på veien; noen av dem kommer jo langveisfra.» 4 Disiplene svarte: «Hvordan kan noen skaffe brød til å mette alle disse her i ødemarken?» 5 Han spurte dem: «Hvor mange brød har dere?» «Sju», svarte de. 6 Da ba han folket sette seg ned på bakken. Så tok han de sju brødene, ba takkebønnen, brøt dem og ga til disiplene for at de skulle dele ut, og de delte dem ut til folket. 7 De hadde også noen få småfisk. Han velsignet dem og sa at også de skulle deles ut. 8 Og de spiste og ble mette. Etterpå samlet de opp brødstykkene som var til overs, sju store kurver. 9 Det var omkring fire tusen mennesker der. Og han lot dem dra hjem. 10 Straks etter gikk han i båten sammen med disiplene og kom til traktene ved Dalmanuta.

Les Mark 8,1-10 i nettbibelen.

del på facebookDel      https://g.twimg.com/Twitter_logo_blue.pngTweet
ForrigeNeste

Dagens bibelord


Dagens bibelord på e-post
Meld deg på her

Bibelord på din hjemmeside
Ønsker du dagens bibelord på din eller menighetens hjemmeside?
Les mer her


Bibel-SMS
Mentor Medier (MM) har et samarbeid med Bibelselskapet, der MM tilbyr daglige bibelvers som tekstmelding til din mobiltelefon. Bestill abonnementet ved å sende BIBEL til telefonnr. 1933 (kr. 2,00 pr. melding vil bli belastet telefonregningen).
10 % av overskuddet går til Bibelselskapets internasjonale bibelarbeid.

Les mer her

Velg en dag

BibelQuiz

Test bibelkunnskapene dine! Tematisk fordelt på Det nye og Det gamle testamentet og tilrettelagt med ulik vanskelighetsgrad.
Les mer
Lectio Divina
Hjelp til å lese, lytte til og meditere over bibelteksten.
Les mer

RSS-feed

Dagens bibelord som RSS-feed finner du på:

Kort versjon: http://www.bibel.no/Nettbibel/BibleOrdFeed.aspx
Lang versjon: http://www.bibel.no/Nettbibel/BibleOrdLongFeed.aspx
Bibelselskapets bønnebrev inneholder aktuelle og oppdaterte forbønnsemner slik at våre støttespillere kan være med å be for arbeidet vi driver.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO