Gå til innhold

15 De bar også spedbarna til Jesus for at han skulle røre ved dem. Da disiplene så det, ville de vise dem bort.

Telefonnummer - bestilling av julekort

I disse dager vil mange finne et vedlegg til Agenda 3:16, Ennå er det håp, Vårt Land, Dagen, Norge IDAG og Korsets Seier fra Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven. I dette vedlegget ligger et bestillingskort for flotte julekort. Dessverre har det sneket seg inn feil i telefonnummer på dette bestillingskortet. Riktig telefonnummer er 47 97 64 70.
Motiv fra Václavské náměstí i sentrum av Praha: Bibelen kan bli årets bestselger i Tsjekkia.

Foto: Motiv fra Václavské náměstí i sentrum av Praha: Bibelen kan bli årets bestselger i Tsjekkia.

Bibelen kan bli bestselger i Tsjekkia

18. desember 2009.

I statistikkene utpeker Tsjekkia seg ofte som en av Europas mest sekulariserte samfunn. Likevel ser det ut til at den nyeste bibeloversettelsen skal bli en bestselger.

Ifølge opplysninger fra Radio Praha har en ny bibeloversettelse allerede solgt mer enn 70 000 eksemplarer. Dette er et stort antall på det tsjekkiske bokmarkedet. Førsteopplaget av den nye bibeloversettelsen var på hele 50 000 eksemplarer og dette opplaget er nå utsolgt. Ifølge en undersøkelse gjort av byrået Sanep har 79 prosent av den tsjekkiske befolkningen aldri lest Bibelen mens 70 prosent sier at de kjenner til den. I Tsjekkia blir Bibelen betraktet som bøkenes bok der man kan finne svar på spørsmål for det åndelige livet, melder svenske Dagen.

Andre språk

Bibler og bibeldeler på mer enn 100 språk i Nettbokhandelen.
Les mer