Gå til innhold

19 Men Guds grunnvoll står fast, og den har et segl med denne innskriften: « Herren kjenner sine», og: « Hver den som bekjenner Herrens navn, må vende seg bort fra urett».

Nettbibelen er nå tilrettelagt for mobiltelefon. Test den nye løsningen på http://mobil.bibel.no

Foto: Nettbibelen er nå tilrettelagt for mobiltelefon. Test den nye løsningen på http://mobil.bibel.no

Bibelen på mobiltelefon - flere muligheter

29. april 2010.

Les Nettbibelen på mobiltelefonen: http://mobil.bibel.no.

Nå har det blitt enklere å lese Bibelen på mobiltelefonen. Det nye grensesnittet fjerner rammeverk og menystrukturer og bedrer lesbarheten på de vanligste browsere for mobiltelefon. Denne tilpasningen har særlig vært etterspurt blant brukere av iPhone- og iTouch-telefoner, men gir en langt bedre leseropplevelse også på andre telefoner. Vi anbefaler alle brukere av Nettbibelen å teste ut den nye mobilløsningen på adressen http://mobil.bibel.no.

Legg den gjerne til som favoritt i nettleseren på din telefon. Har du synspunkter på Nettbibelen for mobil, kan du sende tilbakemeldinger til nettredaksjonen@bibel.no

Dagens bibelord som daglig mail

Dagens bibelord til din innboks er en gratis tjeneste. Ved å registrere deg vil du få tilsendt et bibelord til din epost-adresse daglig. Meld deg inn ved å skrive inn navn og e-postadresse nederst på denne siden. Du kan til enhver tid melde deg både av og på denne tjenesten.