Gå til innhold

15 De bar også spedbarna til Jesus for at han skulle røre ved dem. Da disiplene så det, ville de vise dem bort.

Telefonnummer - bestilling av julekort

I disse dager vil mange finne et vedlegg til Agenda 3:16, Ennå er det håp, Vårt Land, Dagen, Norge IDAG og Korsets Seier fra Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven. I dette vedlegget ligger et bestillingskort for flotte julekort. Dessverre har det sneket seg inn feil i telefonnummer på dette bestillingskortet. Riktig telefonnummer er 47 97 64 70.
- Gud har gitt meg et nytt liv med nye oppgaver, sier Sibir (t. h.) som er leder for et rehabiliteringssenter for stoffmisbrukere i landsbyen Abaza i Khakasia.

Foto: - Gud har gitt meg et nytt liv med nye oppgaver, sier Sibir (t. h.) som er leder for et rehabiliteringssenter for stoffmisbrukere i landsbyen Abaza i Khakasia.

- For to år siden levde jeg et hardt liv i byen Krasnojarsk, sier Sibir.

23. august 2010.

Livet mitt var bare rotete og håpløst. Jeg var stoffmisbruker og ble kastet ut av familien. En tid levde jeg sammen med en dame som viste seg å være hivpositiv. Jeg ble også testet, med samme resultat.

Legens dom hang over meg, det var ikke noe mål og håp for fremtiden min. Jeg gikk på flere møter, selv om jeg ikke var en kristen. Noen i menigheten anbefalte meg å stikke innom et rehabiliteringssenter i nærheten. Da jeg kom dit ba jeg til Gud: ”Om jeg selv kan bli fri for stoff og alkohol, så kan jeg kanskje senere hjelpe andre også”. Gud hjalp meg, og nå er jeg her som leder for et annet rehab-senter, sier Sibir med et smil. Gud kan bruke vrak som meg.

Sibir er leder for et rehabiliteringssenter i landsbyen Abaza i Khakasia. Det er den lokale baptistmenigheten som driver senteret.

 - Nå har Gud gitt meg et nytt liv med nye utfordringer der jeg får hjelpe andre på veien frem mot det evige liv. Den første tiden på rehabiliteringssentret skjønte jeg lite av det vi leste i Bibelen. Men plutselig en dag så åpnet Ordet seg, og jeg ”skjønte alt sammen” sier Sibir.

- Jeg ser at Gud kan bruke min vonde erfaring til å gi nytt liv til andre i samme situasjon.