Gå til innhold

15 De bar også spedbarna til Jesus for at han skulle røre ved dem. Da disiplene så det, ville de vise dem bort.

Telefonnummer - bestilling av julekort

I disse dager vil mange finne et vedlegg til Agenda 3:16, Ennå er det håp, Vårt Land, Dagen, Norge IDAG og Korsets Seier fra Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven. I dette vedlegget ligger et bestillingskort for flotte julekort. Dessverre har det sneket seg inn feil i telefonnummer på dette bestillingskortet. Riktig telefonnummer er 47 97 64 70.

Foto:

Nådde 680 millioner via sosiale medier

07. januar 2015.

For De forente bibelselskaper var 2014 et fantastisk år for bruk av sosiale medier.

Hele 680 millioner mennesker ble nådd av innlegg på en av bibelselskapenes Facebooksider. Over ti millioner mennesker i 90 land følger nå bibelselskapene på Facebook og Twitter.

Facebooksiden «Digital Bible» har fått 560 000 nye følgere i år, slik at det nå er 9,5 millioner som følger den. Innlegg på denne siden har nådd 446 millioner mennesker. I 2015 planlegger De forente bibelselskaper å øke aktiviteten på siden «Digital Bible» ved å åpne muligheten for bibelstudier på nett.

Det er 50 prosent flere som følger en av Twitterkontoene til bibelselskapene. Tusenvis av brukere retvitrer meldingene, eller nevner Bibelen i sine egne meldinger. Vi ser fram til å nå enda flere gjennom sosiale medier i 2015.

Følg oss på