Gå til innhold

15 De bar også spedbarna til Jesus for at han skulle røre ved dem. Da disiplene så det, ville de vise dem bort.

Telefonnummer - bestilling av julekort

I disse dager vil mange finne et vedlegg til Agenda 3:16, Ennå er det håp, Vårt Land, Dagen, Norge IDAG og Korsets Seier fra Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven. I dette vedlegget ligger et bestillingskort for flotte julekort. Dessverre har det sneket seg inn feil i telefonnummer på dette bestillingskortet. Riktig telefonnummer er 47 97 64 70.
<strong>Dagens bibelord</strong> er tilgjengelig både på papir, pr. e-post og sms.

Foto: Dagens bibelord er tilgjengelig både på papir, pr. e-post og sms.

Ett bibelord hver dag

26. januar 2015.

Det er mange muligheter for å la Bibelen følge deg hver eneste dag gjennom året. Dagens bibelord kan du få både på papir, pr. e-post og sms.

Nesten 10 000 abonnenter mottar gratis Bibelselskapets nyhetsbrev pr e-post med dagens bibelord enten på bokmål, nynorsk eller nordsamisk. Bibelstedene er de samme som hvert år gjengis i Verbum Forlags bestselger, Bibelleseplanen. Klikk her for å tegne abonnement på nyhetsbrevet.

SMS
I tillegg har Bibelselskapet en avtale med Vårt Land som tilbyr dagens bibelord pr. sms. Tjenesten koster kr. 1,50 pr mottatt melding. For å tegne abonnement, send BIBEL til telefonnr. 1933. Les mer om dagens bibelord pr sms (ekstern lenke).

Bibelkrukken
Bibelkrukken med bibelkort er en moderne form for det mange kjenner som mannakorn, og er en annen inngang til daglig bibellesning. Bibelkrukken og kort på bokmål eller nynorsk er til salgs i Bibelselskapets nettbokhandel.

Apps
 Dessuten foreligger etter hvert atskillige applikasjoner og programvare for lesning på de fleste elektroniske plattformer - og i ulike formater. Les mer om det her.

På papir
Vi anbefaler likevel Bibelen på papir. Standardutgaven av den siste bibeloversettelsen, Bibel 2011, kjøper du her: