Dagens bibelord

13 Boas tok Rut hjem til seg, og hun ble hans kone. Da han kom sammen med henne, lot Herren henne bli med barn, og hun fødte en sønn. ...

 • Forlagssjef Anne Veiteberg anbefaler tre av høstens bøker fra Verbum forlag - enten som julegave til deg selv, eller til en du er glad i.

  Julegavetips fra forlagssjefen

  Det nærmer seg jul, og til dem som ennå ikke er helt ferdig med julegavehandelen, har vår forlagssjef, Anne Veiteberg, noen gode julegavetips.
 • I boka «Det store puslespillet» viser Hans Johan Sagrusten (bildet) hvordan virkelige historiske hendelser, fortalt i et fengende språk, overgår både fiksjonen og fantasien.

  Den store evangelieboka

  «Josef er trøtt nå. Rørpennen skraper mot det grove papyrusarket. Han har bare bitte litt igjen nå, så er han ferdig. Nakken er stiv og øynene såre. Det er snart ikke olje igjen på lampa heller, så nå gjelder det å få ferdig de siste linjene. Han dypper rørpennen på nytt og skriver de siste ordene i boka: «… og med stor frimodighet forkynte han Guds rike og underviste om Herren Jesus Kristus» (Apg 28,31).
 • Representanter for to livsfaser: Geir Hellemo med sitt barnebarn.

  Mine tre liv

  Med utgangspunkt i eget liv – hans egne tre liv – knytter Hellemo personlige minner og betraktninger opp mot våre felles erfaringsbilder.
 • Antologien<em>Bibeldikt</em> er redigert av Alf Kjetil Walgermo (t.v.) og Jan Ove Ulstein.

  Bibeldikt

  Ei gruppe skjønnlitterære forfattar stod sentralt i arbeidet med den nye bibelomsettinga som kom i 2011. Det litterære prosjektet Bibeldikt tek samarbeidet eit skritt vidare og viser at Gud for alvor er attende i skjønnlitteraturen: I ei og same bok skriv 88 norske forfattarar dikt i samtale med bibeltekstar.
 • Nick Page

  Bibelen kort og godt

  Nick Page, forfatter av Bibelen kort og godt, åpner sin siste bok ved å spørre «Hva er Bibelen?». Spørsmålet er godt fordi Bibelen brukes på mange ulike arenaer. Derfor får også spørsmålet ulike svar, alt etter som hvem man spør.
 • Freddy Olsen Fjellheim er aktuell med diktsamlingen <em>Vergeløs - små bønner og trialoger</em>

  «Det er i håpløsheten håpet finnes, i svakhetens mulighet at livet begynner»

  Forfatter Freddy Fjellheim har gjennom mange år undersøkt og kritisert det nyrike Norge ut fra et økologisk perspektiv, både gjennom egne utgivelser og gjennom å være en tydelig stemme i den offentlige debatten. Nå gir han ut diktsamlingen Vergeløs - små bønner og trialoger på Verbum Forlag.

Skriften på veggen

Ny revidert utgave av boka Bibelord i dagligtale. Den nye utgaven er oppdatert i forhold til bibelov...Les mer
Kr 298,- Kjøp

Bibelen - kort og godt

Med ungdom og unge voksne som målgruppe presenteres alle bøkene i Bibelen. Boka inneholder også en m...Les mer
Kr 198,- Kjøp

Enklere, dypere, sannere

Forfatteren formidler keltisk spiritualitet tilknyttet Lindisfarne i England.Les mer
Kr 249,- Kjøp
9788254312940
Det store puslespillet

Jakten på de tidligste manuskriptene i Bibelen
Les mer

Banner forlagskatalog

Følg oss på