Gå til innhold

6 Herren sa til Kain: «Hvorfor er du harm, og hvorfor ser du ned?

Telefonnummer - bestilling av julekort

I disse dager vil mange finne et vedlegg til Agenda 3:16, Ennå er det håp, Vårt Land, Dagen, Norge IDAG og Korsets Seier fra Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven. I dette vedlegget ligger et bestillingskort for flotte julekort. Dessverre har det sneket seg inn feil i telefonnummer på dette bestillingskortet. Riktig telefonnummer er 47 97 64 70.
Forfatter Tom Egeland

Foto: Forfatter Tom Egeland

Årets julegave også i 2013

30. november 2012.

– Siden bøkene mine om Bjørn Beltø utvilsomt avslører mitt ateistiske livssyn, kommer julegavetipset mitt kanskje som en overraskelse. Men jeg vil anbefale Bibelen, sier Tom Egeland.

– Jeg anbefaler Bibelen, og da spesielt den siste bibeloversettelsen - særlig bokboksen i tre bind. En praktgave for den som fortjener noe helt ekstra. Her finner du de bibelske bøkene som sammenhengende litterære tekster - uten versnummer, fotnoter, kryssreferanser og alt annet som kan forstyrre lesningen. Jeg tror ikke på Gud og leser derfor heller ikke Bibelen som Guds ord. Men Bibelen rommer storslåtte episke og lyriske tekster som leserne vil ha stor glede av helt uavhengig av livssyn. Og siden vi snakker om julegaver, er vel intet mer passende enn Bibelen...

Tom Egeland, forfatter

Bibel 2011 - litterær utgave i tre bind

Utgave på bokmål. Leveres i samlebo...
Les mer 598,-

Bibel 2011 - litterær utgåve i tre bind

Utgåve på nynorsk. Tre bind i samle...
Les mer 598,-