Gå til innhold

24 Jakob var alene tilbake. Og en mann kjempet med ham helt til det grydde av dag.

Bibel 2011 - Litteraturutgaven: Årets vakreste bok i klassen skjønnlitteratur for voksne.

Foto: Bibel 2011 - Litteraturutgaven: Årets vakreste bok i klassen skjønnlitteratur for voksne.

Bibelen det ikke er flaut å lese

22. januar 2013.

Ifølge en Norstat-undersøkelse svarte 18 prosent at de helst ikke vil bli sett lesende i Bibelen. Det er kun Se og Hør som er mer pinlig lesestoff i offentlig sammenheng enn Bibelen. Nå kan du imidlertid lese Bibelen overalt uten å bli flau.

 

Bibelselskapets litterære trebindsverk gjør at du kan ha med deg bøkenes bok overalt. Den ser ut som en helt vanlig roman - i tillegg har den også vunnet prisen for årets vakreste bok 2012.

Så vær stolt over å ta med deg Bibelen, på kafé, på bussen, toget eller trikken. ... også er denne bibelutgaven i tillegg en helt fantastisk gave. Tør du overraske noen med Bibelen?

Klikk på bildene nedenfor for å se dem i større format
Generalsekretær Ingeborg Mongstad-Kvammen med Bibelselskapets nye litteraturutgave. Ta med deg Bibelen på kafé: Litteraturutgaven, Bibelen det ikke er flaut å lese. Ta med deg Bibelen på kafé: Litteraturutgaven, Bibelen det ikke er flaut å lese.
Ta med deg Bibelen på kafé: Litteraturutgaven, Bibelen det ikke er flaut å lese. Ta med deg Bibelen på kafé: Litteraturutgaven, Bibelen det ikke er flaut å lese. Ta med deg Bibelen på kafé: Litteraturutgaven, Bibelen det ikke er flaut å lese.

Bøkenes bok i tre bind kjøper du i Nettbokhandelen

Kronikk

Bibelsjenanse

Ifølge en Norstat-undersøkelse svarer 18 prosent at de helst ikke vil bli sett lesende i Bibelen. De...
Les mer