Gå til innhold

13 Er noen av dere vis og forstandig? Da må han vise det i gjerning, i et rett liv preget av den ydmykhet som visdommen gir.

Telefonnummer - bestilling av julekort

I disse dager vil mange finne et vedlegg til Agenda 3:16, Ennå er det håp, Vårt Land, Dagen, Norge IDAG og Korsets Seier fra Bibelselskapets misjonsarbeid Bibelgaven. I dette vedlegget ligger et bestillingskort for flotte julekort. Dessverre har det sneket seg inn feil i telefonnummer på dette bestillingskortet. Riktig telefonnummer er 47 97 64 70.
Forlagsredaktør Hans-Olav mørk viser fram Konfirmantbibelen som vant gull under kåringen av Årets vakreste bøker. Til høyre et utvalg av de utskiftbare omslagssidene.

Foto: Forlagsredaktør Hans-Olav mørk viser fram Konfirmantbibelen som vant gull under kåringen av Årets vakreste bøker. Til høyre et utvalg av de utskiftbare omslagssidene.

Gull til Konfirmantbibelen

16. august 2013.

Den spenstige og nyskapende Konfirmantbibelen nådde til topps i klassen "Skjønnlitteratur for barn og unge" under kåringen av Årets vakreste bøker 2013.

"Her er konfirmantenes pensum presentert på en veldig god måte. Til bibel å være er det lagt mye vekt på dekorasjon i denne utgaven, samtidig tror juryen at leken med ulike omslag kan gi ungdommen et eget eierskap til boken."
Slik begrunner Grafill tildelingen av årets gjeveste designpris til Konfirmantbibelen.

Eivind Stoud Platou fra Handverk designbyrå har formgitt boka, Sindre Skeie har forfattet lærebokdelen av Konfirmantbibelen mens forlagsredaktør Hans-Olav Mørk har hatt det redaksjonelle ansvaret for den gullvinnende Bibelen.Les også: