Gå til innhold

1 Paulus, etter Guds vilje Kristi Jesu apostel, hilser de hellige *i Efesos•, de troende i Kristus Jesus.

Gi en gaveVelg prosjekt

10 kroner er mer enn nok til bibelpapiret biblene i Kina trykkes på! Hvis et par tusen nordmenn gir en ekstra gave på 500 kroner kan det gi over hundre tusen bibler til Kina!

Velg beløp:Gi månedlig

Fyll ut skjemaet så sender vi giroen i posten.


Gi gave

Du kan gi uten å fylle ut opplysninger om deg selv.

I en utrolig fart forsvinner rullene med bibelpapir, betalt av norske givere, inn i trykkemaskinene og kommer ut som ferdige bibler.

Bibelunderet i Nanjing

Hvem skulle for tretti år siden ha trodd at verdens største bibeltrykkeri skulle reise seg innenfor Kinas grenser, med myndighetenes tillatelse? I dag er denne drømmen blitt realitet i Nanjing.

Gleden er stor når kasser med bibler kan bæres inn i en kirke, som her i Shansui-distriktet, i nærheten av byen Zhoukou i Henan-provinsen.

– Vi kunne ha trykt flere bibler!

«Med større bidrag fra kristne i Vesten kunne vi ha trykt flere bibler», hører vi fra kirken i Kina. På den kinesiske landsbygda er det fremdeles mange som venter på en bibel.

Bernt Greger Olsen er bibelmisjonsleder i Bibelselskapet. (Foto: Hans J. Sagrusten)

Kinas to ansikter

Den som besøker Kina blir møtt av topp moderne flyplasser med togforbindelse inn til byene som overgår alt av det vi kan finne i Europa. Sentrum av byene er et bilde på den utrolige utviklingen dette store landet har hatt de siste tiårene.


 

Nyhetsbrev

Motta våre elektroniske nyhetsbrev: