Gå til innhold

12 For Guds ord er levende og virkekraftig og skarpere enn noe tveegget sverd. Det trenger igjennom til det kløver sjel og ånd, marg og bein, og dømmer hjertets tanker og planer.

Filmer fra bibelselskapets arbeid i Kina

Bibelarbeidet i Kina i lyd og bilder.

Bibeldistribusjon på den kinesiske landsbygda

I Henan-provinsen, i hjertet av Kina, opplever kirkene stor vekst blant fattige bønder og landarbeidere. Mange tjener ikke mer enn 1000 kroner i året og har ikke råd til selv å kjøpe en bibel. Gleden er derfor stor når bibelbilen ankommer landsbymenigheten.


Bibelspredning i Nanjing, Kina

I millionbyen Nanjing i Kina ligger Amity-trykkeriet, verdens største bibeltrykkeri. Lokalbefolkningen og forretningsinnehavere er også med på å spre Guds ord - blant annet til kunder i butikker og klinikker.


Teologisk utdanning i Kina

I Kina vokser kirken så raskt at det hittil har vært umulig å utdanne tilstrekkelig mange pastorer, prester og kirkeledere. Det er i dag 6000 troende for hver pastor. Ved de tologiske seminarene og bibelskolene utdannes det mange fremtidige kirkeledere, men ofte mangler studentene nødvendig litteratur. Det ønsker Bibelselskapet å gjøre noe med.


Kinas kristne sangskatt

I tillegg til Bibelen har Kanaan-sangene hatt stor betydning for den voksende kinesiske kirken. Mer enn 1000 sanger er skrevet av én kvinne, Xiao Min fra landsbygda i Henan-provinsen.


Alle kommentarer leses av Dag Kjær Smemo i Det Norske Bibelselskap.

Bibler til Kina

Bli fast giver til bibelarbeidet i Kina!
Les mer
  • Flere fakta om Kina
  • Kinesiske salmer
  • Bibeloversettelse
  • Kirkehistorie
  • Kinesiske ordtak
  • Matoppskrift

Les mer
eller
Last ned

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO