Gå til innhold

1 Se, Herrens hånd er ikke for kort til å frelse,
og hans øre er ikke for tungt til å høre.

En million bibler til Cuba

Kirkene på Cuba er fulle av mennesker, og fremdeles er mangelen på bibler svært stor. Dette kan du gjøre noe med! Din gave vil gi mennesker på Cuba sin egen bibel!

Vi har tatt på oss et stort og viktig oppdrag med å skaffe Cuba bibler. Men vi ser at det nytter og at hundretusener nå har fått sin egen bibel. Det er alltid en nær sammenheng mellom tilgangen på bibler og tallet på nye mennesker som kommer til tro.

«Under mitt siste besøk på Cuba besøkte jeg blant annet en av de få nybygde kirkene. Dette var den tredje søndagen etter åpningen de feiret gudstjeneste, og kirken var sprengfull. Hvor mange som var der, vet jeg ikke - det var minst 700 mennesker. I anledning vårt besøk feiret de Bibeldagen. Da er det følgende skjer:

Fra talerstolen blir alle som ikke har en bibel, bedt om å rekke hånden i været. Det blir et hav av hender - helt umulig å telle. Etterpå får vi vite at det er delt ut rundt 500 bibler - på dette ene møtet, i en kirke! Og dette skjer i Havanna, den byen på øya hvor det så langt har vært enklest å få tak i bibler!

Jeg har sagt det før og må si det igjen: Jeg har aldri sett større mangel på bibler noe sted i verden. Denne mangelen kan du gjøre noe med. Din gave vil gi mennesker på Cuba deres egen bibel.»

Bernt Greger Olsen, bibelmisjonsleder

Send sms BIBEL CUBA til 2468 og du gir kr. 151,- (nok til 5 bibler)

Utfordringen til deg og meg er fortsatt å gi gaver til bibler til Cuba – og gi så det monner. Samtidig kan vi la oss utfordre til å lese Bibelen like ivrig som cubanerne gjør. Da kan det skje store ting, både på Cuba og i Norge. Takk for at du vil være med på dette!

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO