Gå til innhold

1 Se, Herrens hånd er ikke for kort til å frelse,
og hans øre er ikke for tungt til å høre.

Reportasjer og bilder

Bibelarbeidet i Syria og Irak i tekst og bilder. Stoffet kan også benyttes i menighetsbladet.

– Kom til tru då eg las Bibelen
12.01.17
Vi møter tre unge kristne i ein by i Sentral-Asia. For at det ikkje skal vekkje oppsikt at vi møtest, tek dei oss med på omvisingar til historiske stader i og omkring byen. Vi set oss ned på ein kafe for å smake den fantastiske nasjonale maten. Innimellom, når ingen av kelnarane står ved bordet vårt, fortel dei tre unge kristne korleis dei sjølve kom til tru.
Les mer
– Som en forelskelse
12.01.17
Å erfare Guds nærvær var som en forelskelse, sier Aikus (36). Hun forsto at hun var elsket av Gud.
Les mer
– Fikk høre at Gud elsker meg
12.01.17
Familien ble rasende over at Barno (36) leste i Bibelen. Men i kirken fikk hun høre at Gud elsket henne og ville tilgi all hennes synd. Noe slikt hadde hun aldri hørt før.
Les mer
– Dypt takknemlig for Guds Ord
12.01.17
Keremet (65) kan ikke gi slipp på Guds Ord, selv om hun møter motstand. «Jeg er dypt takknemlig for at jeg har Guds Ord på mitt eget språk», sier hun.
Les mer
– Vårt privilegium er at vi arbeider åpent
12.01.17
Bibelselskapet arbeider alltid åpent og med offentlig godkjenning. Slik er det også i Sentra-Asia, selv om landene her fører streng kontroll med religiøse organisasjoner.
Les mer
Bibeldagen
12.01.17
Bibeldagen er den årlige feiringen av Bibelens plass i menigheten, i Norge og i verden. På Bibeldagen setter mange norske menigheter Bibelen i sentrum, og vi gleder oss over at vi har den på vårt eget språk.
Les mer
– Tørster etter Guds Ord
18.10.16
Vi møter tre ungdommer fra en by i Sentral-Asia. De har opplevd hvor vanskelig det kan være å være kristen i det landet hvor de bor. To av dem har fått Bibelen sin konfiskert.
Les mer
– Bibelen er min mat!
16.09.16
De kristne i Sentral-Asia samles trofast for å dele Guds Ord. Når biblene blir konfiskert av politiet, hører de i steden på Bibelen som lydbok.
Les mer
– Folk tek med glede imot ein bibel
15.12.15
Bibelselskapet i Ukraina skaffar biblar til mange som er råka av krigen. Gjennom frivillige medarbeidarar i kyrkjene når dei ut til familiane til døde og såra soldatar.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO