Gå til innhold

5 Da Jesus gikk inn i Kapernaum, kom en offiser til ham og ba om hjelp.

Reportasjer og bilder

Bibelarbeidet i Syria og Irak i tekst og bilder. Stoffet kan også benyttes i menighetsbladet.

– No er den rette tida
14.02.18
Kyrkjene i Irak kjem for å bønfalle Bibelselskapet om biblar. Mange vender no heim att til øydelagde hus; også biblane deira er borte. «Dette er berre ein start» seier Nabil Omiesh.
Les mer
Jesus er verdens lys
14.02.18
Slagordene til ISIS blir nå overmalt med bibelord i Irak. Ordene «Jesus er verdens lys» og «Gud er kjærlighet» slår mot oss når vi besøker den kristne byen Qaraqosh.
Les mer
– Jeg gråt da jeg kom inn
14.02.18
– Jeg gråt da jeg kom inn. I dette rommet pleide de kristne å oppbevare sine personlige bibler som de brukte i kirken. Minst fem hundre bibler var det her inne. Nå er alt borte. Til og med barnebiblene er brent. «Vær så snill og hjelp oss med nye bibler», sier biskopen til meg.
Les mer
– Husk at vi fremdeles er her
14.02.18
De kristne i Syria og Irak har lenge vært glemt av sine søsken i Vesten. Derfor setter vi på Bibeldagen 2018 fokus på det de ber oss om: Nye bibler til sine utbrente kirker og hjem.
Les mer
– Fortsett å gi oss materiell
09.11.17
Det er sterkt å møte syriske kristne som har levd i krig i seks år, men også å se deres glede over materiellet fra Bibelselskapet. «Fortsett å gi oss materiell» er budskapet de gir oss.
Les mer
– Aldri vært så aktivt bibelarbeid
31.10.17
Det blir distribuert flere bibler og nytestamenter i Syria enn noen gang før. «Mange søker åndelig hjelp i denne vanskelige tiden» forteller George Andrea i Bibelselskapet.
Les mer
– Vi er avhengige av materiell fra Bibelselskapet
23.10.17
I Syria og Irak møtes de kristne igjen til gudstjenester. Men biblene og barnebøkene deres er ødelagt. De er helt avhengige av det nye materiellet de får fra Bibelselskapet.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO