Gå til innhold

9 La kjærligheten være oppriktig. Avsky det onde, hold dere til det gode.

Bibeldagen 2021

Her finner du informasjon om Bibeldagen 2021:
Bibler til Cuba

Bibeldagen 2021 feires 30. og 31. januar

Artikkel på nynorsk

De siste 20 årene har alle kirker på Cuba vært i sterk vekst og vekkelsen pågår fremdeles. For noen år siden hjalp norske menigheter til med å skaffe en million bibler til Cuba: Til stor glede for kubanske kristne og kirkene i landet. Men kirkene har fortsatt å vokse og nå er det igjen et stort behov for bibler!

Bibeldagen 2021: Kurv med bibler til kubanske familier!
På Bibeldagen 2021 samler vi inn penger til å gi sterkt etterlengtede bibler til 30 000 mennesker i 5 000 familier på Cuba. Hvorfor familier? På Cuba bor ofte tre generasjoner under samme tak, gjerne i små boliger. Vi ønsker å gi 5 000 familier en kurv med bibler: Barnebibel og ungdomsbibel til de yngste i familien, en bibel i storskrift til besteforeldre, en vanlig bibel til foreldrene, og kanskje en studiebibel for de som ønsker å lære mer. Vi starter i øst, den delen av Cuba hvor kirkene vokser mest, og hvor mangelen på bibler er mest prekær.

Fargerike Cuba (Foto: Shutterstock)

Hvorfor må vi gi bibler til Cuba?
Det er ikke mulig å kjøpe bibler på Cuba fordi de er ulovlig å importere for salg, men bibler kan lovlig gis som gave til Bibelselskapet på Cuba. Derfra spres de til kirkene og de lokale kristne. Den eneste måten kubanske kristne kan få en bibel, er derfor ved at vi gir penger til bibler på Cuba.

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO