Gå til innhold

1 Og Herren sa til Abram: Dra bort fra ditt land og fra din slekt og fra din fars hus til det land som jeg vil vise dig!

Bibelmisjonsreise til Cuba

Bli med på et besøk til det tidligere så mystiske og lukkede Cuba som for alvor i ferd med å åpne seg mot verden.

Det er fortsatt to ledige plasser på turen!

Reis med Bibelselskapet til Cuba i oktober 2018

En mer ukjent del av Cuba er den store vekkelsen som gjør at kirkene er stappfulle og hundretusener samles i små hus som omgjort til kirker og bedehus over hele øya. Dette har gitt en etterspørsel etter bibler som er enorm og Bibelselskapet har i løpet av noen år delt ut over en million bibler. Denne delen av Cuba skal gruppen få et godt og unikt innsyn i gjennom møter med grupper og enkeltmennesker.

Havanna med sine slitte gater og bygninger og stolte folkeslag, musikk og dans i skjønn forening og en bilpark fra en svunnen tid. De vakre bytorgene med kolonialarkitektur videreført i Castros ånd. Det blir også tid til å utforske andre byer hvor revolusjonshistoriens markante personligheter har preget livet, og ikke minst innflytelsen fra kolonitiden gjennom vakre staselige bygninger og kultur. Vi rekker også eksotiske og spektakulære naturopplevelser i Trinidad, før vi avslutter vårt cubanske eventyr med et par late dager ved stranden i Varadero hvor man får bruk for badebuksa og får sand mellom tærne.

Tidsrom: 7.‒18. oktober 2018

Reiseledere: Stein Mydske og Astri Hoff Mydske

Pris: 28.450,- (med forbehold om endringer)

Påmelding: Bibelselskapet: 47 97 64 70 E-post: giver@bibel.no
SmartReiser :72 59 62 10 E-post: post@smartreiser.no


Last ned og skriv ut

Kommende reiser

Cuba: 7. - 18. oktober 2018

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO