Gå til innhold

31 Siden forlot han Tyros-området igjen. Han tok veien om Sidon og dro mot Galileasjøen gjennom Dekapolis-landet.

Nyheter fra det internasjonale arbeidet

Bibelen i krisetider
13.08.20
Krisen som rammet hele verden samtidig denne våren har fått meg til å reflektere over noen av de andre mange krisene jeg har opplevd i tiden i Bibelselskapet. Noen av de har kommet mye nærmere enn andre.
Les mer
Bibeloversettelser for 1,7 milliarder mennesker fullført på fem år
06.04.20
De forente bibelselskaper (UBS) har fullført oversettelser for mer enn en femtedel av verdens befolkning i løpet av bare fem år. Det tilsvarer bibler på 270 språk som brukes av nesten to milliarder mennesker.
Les mer
Bibelarbeidet under koronakrisen
01.04.20
Bibelmisjonsleder Bernt G. Olsen redegjør for Bibelselskapets arbeid under krisen verden nå går gjennom.
Les mer
Ei heilt ny kyrkje
31.03.20
Landa i Sentral-Asia har djupe islamske røter, og den usbekiske byggjestilen pregar mange av dei storslåtte moskeane i landet. Likevel vekst det fram kristne kyrkjer, og nokre av dei blir bygde i tråd med den tradisjonelle religiøse arkitekturen.
Les mer
25.03.20
Vår visjon er at alle som ønsker det skal få Guds ord på et språk de forstår – til en pris de kan betale.
Les mer
Mobilgaver
19.12.19
Gi en generell eller øremerket bibelgave via din telefon - enklere blir det ikke.
Les mer
Bibelvenner besøker Albania
01.11.19
I høstferien dro en gruppe på 22 norske bibelvenner til Albania for å se og oppleve hvordan Bibelselskapet i Albania arbeider. Reiseleder, og tidligere generalsekretær i Bibelselskapet, Stein Mydske skriver om en innholdsrik tur til dette vakre landet ved Adriaterhavet.
Les mer
Bibelarbeidet i Israel
14.10.19
Israel er et vanskelig tema for Bibelselskapet. Vi er et tverrkirkelig fellesskap som forvalter det alle som tror på Jesus har felles: Bibelen. Blant kristne er det imidlertid svært ulike synspunkter på den politiske konflikten i området. Den er det ikke vårt oppdrag ha noen mening om.
Les mer
– Hjelp oss å trykke bøker til barna våre!
19.08.19
– En av de første biblene jeg fikk, var en blå barnebibel. Jeg leste den for barna mine i flere år, forteller Rasim Khalilov. Med din bibelgave kan du være med å plante Guds ord blant nye generasjoner i Sentral-Asia.
Les mer
Guds ord finner veier til nye folkegrupper
19.08.19
– Vi opplever kirkevekst blant kasakhene, og nye menigheter blir etablert. Men de kristne trenger bibler. Til det trenger vi deres hjelp, sier generalsekretær for Bibelselskapet i Kasakhstan, Viktor Grishko.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO