Gå til innhold

30 Da de hadde sunget lovsangen, gikk de ut til Oljeberget.

1 Da det ble morgen, fattet alle overprestene og folkets eldste vedtak om å få Jesus henrettet.

Nyheter fra det internasjonale arbeidet

Bibelen til Santalfolket
31.07.17
Folkegruppen santalene er i Norge best kjent fra Santalmisjonen som startet sitt arbeid blant dette folkeslaget i India for 150 år siden. Nå skal de få en ny bibeloversettelse.
Les mer
Trøst og styrke
31.07.17
– Bibelen er min kilde til trøst og styrke. Jeg bruker ofte bibelvers når jeg veileder andre, for å gi også dem trøst og styrke, forteller Haimanot Asmamawu, frivillig medarbeider i Bibelselskapet i Etiopia
Les mer
– Vi vil støtte nye oversettelser
26.07.17
For noen år siden kom jeg inn på kontoret til Det svenske bibelselskapet i Uppsala. Der ble jeg møtt med en stor plakat som sa: «Tänk om Bibeln bara fanns på norska?»
Les mer
– Arbeidet med studiebibelen forener oss
26.07.17
Begge mente at deres egen kirke var den beste. Men gjennom arbeidet med en felles studiebibel har Michael og Yonathan begynt å føle et sterkt fellesskap. Det har også kirkene de tilhører.
Les mer
– Gud snakker språket vårt
26.07.17
Alemneh Shigutie har jobbet i Bibelselskapet i Etiopia i åtte år. Han er koordinator for oversettelsene til språkene sidama, gideon, shite, benna og tsemay.
Les mer
– Fortell at vi trenger bibler - mange bibler!
26.07.17
Takele fyller en plastpose med bibler. De skal være til familien og til studiekameratene hans. Det er stor etterspørsel etter den nye bibeloversettelsen på sidama-språket.
Les mer
Glimt fra Etiopia
26.07.17
Velkomstseremoni: I Etiopia er velkomstkaffen viktig. To frivillige medarbeidere i Bibelselskapet i Awassa viser hvordan den skal lages fra bunnen av, ved å brenne kaffebønnene, male dem opp og brygge den sterke, etiopiske kaffen.
Les mer
Ikke en gammel legende
09.05.17
Kjære venner! Takk til alle dere som har uttrykt deres medfølelse, og takk for alle bønner etter de tragiske bombeangrepene i kirkene i Tanta og Alexandria i Egypt.
Les mer
Bibelselskapet i Guatemala i sorg
09.05.17
I mars omkom 40 tenåringsjenter i en brann ved et barnehjem i Guatemala, og mange fikk alvorlige skader. Bibelselskapet i Guatemala har drevet arbeid ved dette barnehjemmet i fem år, og flere i staben er i sorg etter tragedien. De tilbyr nå hjelp og støtte til de overlevende på sykehuset.
Les mer
Grunnfestet i sin tro gjennom Bibelen
09.05.17
Kirkene i Midtøsten er under sterkt press. I land som Syria og Irak er flertallet av kristne drevet på flukt. I Egypt er situasjonen for de mellom ti og femten millionene kristne heldigvis annerledes.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO