Gå til innhold

1 La ikke hjertet bli grepet av angst. Tro på Gud og tro på meg!

Nyheter fra det internasjonale arbeidet

– Vil dele Guds Ord med alle jeg møter
09.05.17
Sameer ble en kristen gjennom det kristne leirarbeidet «Truth for the Youth» som Bibelselskapet støtter. Nå er Bibelen blitt viktig for ham. «Bibelen er livet mitt!» sier han i dag.
Les mer
Et bestemorhjem
10.03.17
Hvordan er det å vokse opp hos bestemor, mens mor og far er på jobb langt, langt borte? Dette er realiteten for millioner av barn i Kina i dag. Vi har besøkt et bestemorhjem i Henan-provinsen.
Les mer
Fra paragrafer til bibelvers
10.03.17
Ren hadde en travel jobb som jurist i forsikringsbransjen. En dag fikk hun nok og forlot jobben.
Les mer
– Drømmen er å være lydig mot Gud
10.03.17
Hun har to døtre på fire og seks år. Men hele uka går hun på bibelskole i Zhoukou. Drømmen er å bli forkynner i kirken sin. Bøkene hun har fått fra Bibelselskapet hjelper henne å nå målet sitt.
Les mer
– Ein kopp vatn til å sløkkje ein brann
10.03.17
Ved det kristne utdannings- og helsesenteret i Zhoukou er det både gamle biblar og eit mylder av sundagskuleborn. Men dei manglar bøker til alle borna. «Vi har ein kopp vatn til å sløkkje ein brann» seier pastor Ma.
Les mer
– Da vi var små, fantes det ingen bibler her!
10.03.17
Det er en stor opplevelse å få være med på bibelutdeling i en kirke i Kina. Trengselen er stor, hornmusikken øredøvende og gleden intens når utdelingen begynner. Jeg skulle ønske at du som leser, kunne være der og oppleve det! Her i bladet kan vi bare gi et lite glimt.
Les mer
Bibelunderet i Nanjing
09.03.17
Hvem skulle for tretti år siden ha trodd at verdens største bibeltrykkeri skulle reise seg innenfor Kinas grenser, med myndighetenes tillatelse? I dag er denne drømmen blitt realitet i Nanjing.
Les mer
– Vi kunne ha trykt flere bibler!
09.03.17
«Med større bidrag fra kristne i Vesten kunne vi ha trykt flere bibler», hører vi fra kirken i Kina. På den kinesiske landsbygda er det fremdeles mange som venter på en bibel.
Les mer
«Endeleg er det min tur!»
09.03.17
Han har følgt oss med auga frå ein benk langt bak. Litt sjenert har han sett oss fotografere dei andre som har fått biblar. Men no sprekk andletet opp i eit stort smil. Han reiser seg, strekkjer ut hendene og går fram for å ta imot.
Les mer
Ein gammal bibel
09.03.17
Den gamle boka er eit minne frå ei tid då det var sjeldan å sjå ein bibel i Kina. I dag er det 4000 medlemmar i kyrkja der det før var berre denne eine bibelen.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO