Gå til innhold

30 Da de hadde sunget lovsangen, gikk de ut til Oljeberget.

1 Da det ble morgen, fattet alle overprestene og folkets eldste vedtak om å få Jesus henrettet.

Nyheter fra det internasjonale arbeidet

Kvinner over hele verden i bønn for Filippinene
28.02.17
Fredag 3. mars samles kvinner over hele verden til bønn i forbindelse med Kvinnenes internasjonale bønnedag.
Les mer
«Gledesbodskapsboka» er ferdig!
12.01.17
«Då trykker eg på tasten og lar det gå!» IT-konsulent Passinri på Bibelselskapet i Yaounde (Kamerun) kasta eit spørjande augekast til omsetjaren, Ahidjo Albert, og meg. Vi nikka tause; måtte det no vere godt nok! Dermed vart siste utkast lasta opp til serveren til United Bible Societies. Derifrå skulle trykkeriet i Sør-Korea hente det ned for trykking, og så sende bøkene til Kamerun med båt.
Les mer
– Kom til tru då eg las Bibelen
12.01.17
Vi møter tre unge kristne i ein by i Sentral-Asia. For at det ikkje skal vekkje oppsikt at vi møtest, tek dei oss med på omvisingar til historiske stader i og omkring byen. Vi set oss ned på ein kafe for å smake den fantastiske nasjonale maten. Innimellom, når ingen av kelnarane står ved bordet vårt, fortel dei tre unge kristne korleis dei sjølve kom til tru.
Les mer
– Som en forelskelse
12.01.17
Å erfare Guds nærvær var som en forelskelse, sier Aikus (36). Hun forsto at hun var elsket av Gud.
Les mer
– Fikk høre at Gud elsker meg
12.01.17
Familien ble rasende over at Barno (36) leste i Bibelen. Men i kirken fikk hun høre at Gud elsket henne og ville tilgi all hennes synd. Noe slikt hadde hun aldri hørt før.
Les mer
– Dypt takknemlig for Guds Ord
12.01.17
Keremet (65) kan ikke gi slipp på Guds Ord, selv om hun møter motstand. «Jeg er dypt takknemlig for at jeg har Guds Ord på mitt eget språk», sier hun.
Les mer
– Vårt privilegium er at vi arbeider åpent
12.01.17
Bibelselskapet arbeider alltid åpent og med offentlig godkjenning. Slik er det også i Sentra-Asia, selv om landene her fører streng kontroll med religiøse organisasjoner.
Les mer
Bibeldagen
12.01.17
Bibeldagen er den årlige feiringen av Bibelens plass i menigheten, i Norge og i verden. På Bibeldagen setter mange norske menigheter Bibelen i sentrum, og vi gleder oss over at vi har den på vårt eget språk.
Les mer

Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO