Gå til innhold

2 Tidlig neste morgen kom han til tempelet igjen. Hele folkemengden samlet seg om ham, og han satte seg og begynte å undervise dem.

Bibelselskapet presenterer fire nye videoer fra bibelarbeidet i Kina.

Foto: Bibelselskapet presenterer fire nye videoer fra bibelarbeidet i Kina.

Bibelarbeidet i Kina - i lyd og bilder

09. februar 2011.

I forbindelse med Bibeldagen 2011 presenterer Bibelselskapet video fra det omfattende arbeidet som drives i Kina.

De fire filmene tar for seg ulike sider av bibelarbeidet i Kina. Kommentarene leses av Dag Kjær Smemo i Det Norske Bibelselskap. Det Norske Bibelselskap samler inn penger til Kina i forbindelse med Bibeldagen 2011.

Bibeldistribusjon på den kinesiske landsbygda

I Henan-provinsen, i hjertet av Kina, opplever kirkene stor vekst blant fattige bønder og landarbeidere. Mange tjener ikke mer enn 1000 kroner i året og har ikke råd til selv å kjøpe en bibel. Gleden er derfor stor når bibelbilen ankommer landsbymenigheten.

Filmene ser du her

Bibelspredning i Nanjing, Kina

I millionbyen Nanjing i Kina ligger Amity-trykkeriet, verdens største bibeltrykkeri. Lokalbefolkningen og forretningsinnehavere er også med på å spre Guds ord - blant annet til kunder i butikker og klinikker.

Filmene ser du her

Teologisk utdanning i Kina
I Kina vokser kirken så raskt at det hittil har vært umulig å utdanne tilstrekkelig mange pastorer, prester og kirkeledere. Det er i dag 6000 troende for hver pastor. Ved de tologiske seminarene og bibelskolene utdannes det mange fremtidige kirkeledere, men ofte mangler studentene nødvendig litteratur. Det ønsker Bibelselskapet å gjøre noe med.

Filmene ser du her

Kinas kristne sangskatt
I tillegg til Bibelen har Kanaan-sangene hatt stor betydning for den voksende kinesiske kirken. Mer enn 1000 sanger er skrevet av én kvinne, Xiao Min fra landsbygda i Henan-provinsen.

Filmene ser du her


På Bibeldagen 2011 samler vi inn penger til:

  • Papir til bibeltrykking – 10 kroner for en bibel!
  • Oversettelse til minoritetsspråk
  • Bibeldeler til utdeling i kirkene
  • Litteratur til seminarer og bibelskoler

Vær med og støtt bibelarbeidet i Kina!