Gå til innhold

7 I nærheten av dette stedet lå det et gods som var eid av den fremste mannen på øya, han het Publius. Han tok vennlig imot oss som sine gjester i tre dager.

Bibelmisjon i Ukraina

12. august 2012.
Den nye bilen.

Ny bil til Bibelselskap i Ukraina

Hvor langt kan en Folkevognbuss kjøre? Bibelselskapet i Ukraina greide å kjøre 1 million kilometer før de måtte bytte ut en av sine biler. Bildet viser bibelmisjonsleder Bernt G. Olsen i Det Norske Bibelselskap i det han symbolsk overrekker nøkkelen til en ny bil til generalsekretær Oleksandr Babiychuk. Generalsekretæren kvitterer med å sende en takk til bibelmisjonsvenner i Norge. Bilen skal i hovedsak brukes til bibeldistribusjon i Ukraina.
Bibeldeler til fotball-EM

Bibeldel til fotball-EM

Store idrettsarrangementer gir alltid en mulighet også for nasjonale bibelselskap, slik også i Ukraina. Der har de laget en egen utgave av Johannesevangeliet med vitnesbyrd fra kjente fotballspillere. Bibeldelen ble utgitt på russisk og ukrainsk. Det ble laget mange tusen eksemplarer, og en gruppe ungdommer fra Norge som var i Kiev under fotball-EM, var med på utdelingen. Det Norske Bibelselskap ga et større beløp til denne produksjonen. Her gir Volodymyr Bronovytskyi fra Det Ukrainske Bibelselskap Bernt G. Olsen en symbolsk takk for støtten.


Epost: post@bibel.noTelefon: 47 97 64 50
Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO
Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO